775 pin dual vista işlemci desteği

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
465
şuan elimde asrock 775 dual vsta anakart bulunmakta ve üzerinde pentium d cpu 3.20 ghz işlemci 3 gb ddr2 bellek ve 6570 ekran kartı bulunmkata bilgisayarda oyun oynamıyorum fakat chromede gezinirken vs donmalar kasmalar yaşıyorum şuan için anakartımı değiştirmem mümkün değil core 2 duo e8400 veya 8600 gibi bi işlemci alsam işimi görür mü en fazla ne kadar verilebilir bu işlrmciye ve daha öncesinde pentium e6500 işlemci taktığımda kitlenmeler oluyordu böyle bi sorunla karşılaşır mıyım tekrardan

E 5440 veya e5450 alın.

Anakartın modeli ne tam olarak. Eğer g31 g41 veya p31 35 41 45 gibi soketlerde destekler.

Anakartın modeli ne tam olarak. Eğer g31 g41 veya p31 35 41 45 gibi soketlerde destekler.
anakartım çok eski 775 dual vsta diye geçiyor g41 soketli anakartım var ram yuvaları hasar aldığı için kullanamıyorum pentium e6500 işlemciyi bile çekmedi anakart (şuan kullandığım) bi danışmak istedim risk almak istemedim

Ovv Via chipsetli bir anakart. Bu anakarta q6800 işlemcisi alman daha iyi olur açıkçası.

Ovv Via chipsetli bir anakart. Bu anakarta q6800 işlemcisi alman daha iyi olur açıkçası.
Hocam ben aldım işlemciyi. Taktım bilgisayara. Şu an düzgün çalışıyor. Ama BIOS'ta 12.69 GHz olarak gözüküyor. Anlam veremedim. Sıcaklık değerleri normal. Windows 7 açılırken Chrome vs hızlandı. BIOS açılırken biraz bekletiyor. İşlemci özellikler kısmında 2.94 olarak gözüküyor (BIOS sıfırlandı). BIOS güncellemesi gerekiyor olabilir mi? Sonradan sıkıntı yaşamak istemiyorum. Şu anki BIOS sürümüm 2.59. Son sürüm 3.10. Sizce güncellemem gerekir mi?

O normal. Bios üzerinde gözükmesi önemli. Olmadı çarpanı en üste çekersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama soğutucunuz iyi mi? İyi ise sona alın yoksa yakarsınız işlemciyi.

O normal. Bios üzerinde gözükmesi önemli. Olmadı çarpanı en üste çekersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama soğutucunuz iyi mi? İyi ise sona alın yoksa yakarsınız işlemciyi.
tamamdır bi şekil ayarlarım teşekkür ederim tekrardan

Geri