Alabileceğim link vb siteler varmıdır önereceğinizX5460
Modlu BIOS gerekiyor bunu kullanmak için ona dikkat edin.Alabileceğim link vb siteler varmıdır önereceğiniz
Modlu bios derkenModlu BIOS gerekiyor bunu kullanmak için ona dikkat edin.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Bu değişmeden alma derim300w power
Özel BIOS yüklemen gerekiyor anakartına.Modlu bios derken
İşlemci değiştirecek niye almasın RX 550'yi besler sorun olmaz.Bu değişmeden alma derim
150w tdp var dostum psu yukte en fazla nekadar dayanir?Özel BIOS yüklemen gerekiyor anakartına.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci değiştirecek niye almasın RX 550'yi besler sorun olmaz.
O zaman şöyle diyim benim bu sistemde q6600 var sizce şuan bu sisteme ne yapmalıyım performans içinBu değişmeden alma derim
O zaman şöyle diyim benim bu sistemde q6600 var sizce şuan bu sisteme ne yapmalıyım performans içinÖzel BIOS yüklemen gerekiyor anakartına.
İşlemci değiştirecek niye almasın RX 550'yi besler sorun olmaz.
İşlemci o kadar olduğunu bilmiyordum çok ısınmaz mı ?150w tdp var dostum psu yukte en fazla nekadar dayanir?
Q8400 alabilirsin RX 550 beslemesi için uğraşamam BIOS ile diyorsan.O zaman şöyle diyim benim bu sistemde q6600 var sizce şuan bu sisteme ne yapmalıyım performans için
O zaman şöyle diyim benim bu sistemde q6600 var sizce şuan bu sisteme ne yapmalıyım performans için
Isinma olmaz modlu bios yapmaniz yeterliİşlemci o kadar olduğunu bilmiyordum çok ısınmaz mı ?
Şuanİşlemci o kadar olduğunu bilmiyordum çok ısınmaz mı ?
Q8400 alabilirsin RX 550 beslemesi için uğraşamam BIOS ile diyorsan.
peki power değiştirmeme gerek var mıİşlemci o kadar olduğunu bilmiyordum çok ısınmaz mı ?
Q8400 alabilirsin RX 550 beslemesi için uğraşamam BIOS ile diyorsan.
X5460 alırsan değişmen gerekir ama Q8400 alırsan değişmene gerek kalmaz.Şuan
peki power değiştirmeme gerek var mı