Neler Yeni

7750 tl ye sistem nasıl

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ssd yi Toshiba kasayı da delta RGB yapıp alabilirsiniz yoksa psu çok kçtü ve ssd sorunlu bütçe varsa anakartı da asus tuf yapın
Kasa ve ssd de pahaliya kacmaniza gerek yok.ssd degistirilmeli ama delta rgbye gerek yok.bir de psu nunun neresi kotu tam anlamadim.ayrica anakarti da degistirmeye gerek yok,prime seridi de gayet guzel

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Kasa ve ssd de pahaliya kacmaniza gerek yok.ssd degistirilmeli ama delta rgbye gerek yok.bir de psu nunun neresi kotu tam anlamadim.ayrica anakarti da degistirmeye gerek yok,prime seridi de gayet guzel
Rampage psu nun tam olarak neresi iyi ve de anakartın neresi iyi yanlış bilgilendirmeyelim lütfen..
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar para verip C4 bir psu ve sorunlu bir ssd mi alacaksın birde fark ettiysen bütçe varsa asus tuf al dedim

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Psunun rampage oldugu hic bir yerde yazmiyor,bulamadim.nerde yaziyor bana da gosterirsen iyi olur.ben icinde gamepower psu var zannediyodum.ssd konusunda da ben zaten ilk basta soyledim.bir de bu kasa neden begenilmiyor.gameoower in en iyi kasasi belki de horizon(warcry saymassak).bir de anakarti niye bu kadar kotulediniz onu anlamadim.cunku anakart anakart sonucta fpsye etki etmeyecek yani,hatta diger saydiginiz parcalar da fpsye etki edecek turden bisi degil.simdi diceksiniz ki boyle diyip diger parcalari sallayalimmi,hayir tabii ki ama maalesef gunumuzde boyle.bu tur parcalari kusursuz ariyorsaniz kusura bakmayin bu fiyata boyle pc olmaz.

frankseee

80+
Psunun rampage oldugu hic bir yerde yazmiyor,bulamadim.nerde yaziyor bana da gosterirsen iyi olur.ben icinde gamepower psu var zannediyodum.ssd konusunda da ben zaten ilk basta soyledim.bir de bu kasa neden begenilmiyor.gameoower in en iyi kasasi belki de horizon(warcry saymassak).bir de anakarti niye bu kadar kotulediniz onu anlamadim.cunku anakart anakart sonucta fpsye etki etmeyecek yani,hatta diger saydiginiz parcalar da fpsye etki edecek turden bisi degil.simdi diceksiniz ki boyle diyip diger parcalari sallayalimmi,hayir tabii ki ama maalesef gunumuzde boyle.bu tur parcalari kusursuz ariyorsaniz kusura bakmayin bu fiyata boyle PC olmaz.
Kasa vs PSU FPS'ye etki etmiyor diye C4 mü kullanalım? Kasa iyi olabilir ama PSU değil.
Sisteme yanlış W verip parçalara zarar vermesi sizin FPS'ninizi etkilemez evet...

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kasa vs PSU FPS'ye etki etmiyor diye C4 mü kullanalım? Kasa iyi olabilir ama PSU değil.
Sisteme yanlış W verip parçalara zarar vermesi sizin FPS'ninizi etkilemez evet...
kardeş söyledim ya zaten,o parçalar fps etkilemez ama bu o parçaların sallamasyon bir şekilde alınabileceği anlamına gelmiyor.sorun sizin bunları aşırı sorun etmeniz.ve bir de bunu bana söyleyen 1660 s yerine 1650 s alan sensin.burda kesinlikle seni aşağılamak gibi bir niyetim yok,buna da haddim yok ama bunu söylememdeki asıl sebep bunun sadece bir kişisel tercih meselesi olması.adama bu sorunları öyle bir anlatıyorsunuz ki,dünyada sanki bu pc kadar kötü bir pc yok.ki benim attığım sistemlerin birçoğu hatta hepsi örnek amaçlı,kesinlikle git bunu al demem,çünkü bu da tercih meselesi.o şahıs benim attığım sisteme bakarak ilham alır,daha iyi bir sistem bulur.

kardeş söyledim ya zaten,o parçalar fps etkilemez ama bu o parçaların sallamasyon bir şekilde alınabileceği anlamına gelmiyor.sorun sizin bunları aşırı sorun etmeniz.ve bir de bunu bana söyleyen 1660 s yerine 1650 s alan sensin.burda kesinlikle seni aşağılamak gibi bir niyetim yok,buna da haddim yok ama bunu söylememdeki asıl sebep bunun sadece bir kişisel tercih meselesi olması.adama bu sorunları öyle bir anlatıyorsunuz ki,dünyada sanki bu PC kadar kötü bir PC yok.ki benim attığım sistemlerin birçoğu hatta hepsi örnek amaçlı,kesinlikle git bunu al demem,çünkü bu da tercih meselesi.o şahıs benim attığım sisteme bakarak ilham alır,daha iyi bir sistem bulur.
c4 psu alan herkes sorun yaşar,sisteme yanlış watt verir,sistemi zarar görür diye bir kural yok.bu fiyata bu psu alınmaz diyorsunuz ama dolar kuru bir önceki ay ile bile sabit değil.an itibarıyla 8.46 ve bir önceki ay ile bile aralarında devasa fark var.o yüzden düşünceleriniz de her zaman sabit kalmamalı.ve bir arkadaşımız sanırım bu psu'yu kullandığını söylüyor ve(kullandığı psu c4) 1.5 senedir bir sıkıntı yaşamamış.hatta elektrik git gellerine de rastlamış arkadaş ama kendi kullandığı c4 psusuna ve sistemin tamamına hiç bir zarar gelmediğini belirtiyor.

bir de beni nankörmüş gibi göstermenizden hoşlanmadım(Sisteme yanlış W verip parçalara zarar vermesi sizin FPS'ninizi etkilemez evet...).Hepimiz burada bir şeyler öğrenmeye,fikir alışverişi yapmaya çalışıyoruz.Bir daha konuşurken boş yere sinirlenip böyle şeyler yazmayın lütfen.

Son düzenleme:

frankseee

80+
kardeş söyledim ya zaten,o parçalar fps etkilemez ama bu o parçaların sallamasyon bir şekilde alınabileceği anlamına gelmiyor.sorun sizin bunları aşırı sorun etmeniz.ve bir de bunu bana söyleyen 1660 s yerine 1650 s alan sensin.burda kesinlikle seni aşağılamak gibi bir niyetim yok,buna da haddim yok ama bunu söylememdeki asıl sebep bunun sadece bir kişisel tercih meselesi olması.adama bu sorunları öyle bir anlatıyorsunuz ki,dünyada sanki bu PC kadar kötü bir PC yok.ki benim attığım sistemlerin birçoğu hatta hepsi örnek amaçlı,kesinlikle git bunu al demem,çünkü bu da tercih meselesi.o şahıs benim attığım sisteme bakarak ilham alır,daha iyi bir sistem bulur.

c4 psu alan herkes sorun yaşar,sisteme yanlış watt verir,sistemi zarar görür diye bir kural yok.bu fiyata bu psu alınmaz diyorsunuz ama dolar kuru bir önceki ay ile bile sabit değil.an itibarıyla 8.46 ve bir önceki ay ile bile aralarında devasa fark var.o yüzden düşünceleriniz de her zaman sabit kalmamalı.ve bir arkadaşımız sanırım bu psu'yu kullandığını söylüyor ve(kullandığı psu c4) 1.5 senedir bir sıkıntı yaşamamış.hatta elektrik git gellerine de rastlamış arkadaş ama kendi kullandığı c4 psusuna ve sistemin tamamına hiç bir zarar gelmediğini belirtiyor.

bir de beni nankörmüş gibi göstermenizden hoşlanmadım(Sisteme yanlış W verip parçalara zarar vermesi sizin FPS'ninizi etkilemez evet...).Hepimiz burada bir şeyler öğrenmeye,fikir alışverişi yapmaya çalışıyoruz.Bir daha konuşurken boş yere sinirlenip böyle şeyler yazmayın lütfen.
Kendi dediğini kendin de bilmiyorsun.
Hiçbir şey anlamdım yazdıklarından.
Sistemdeki PSU kötü ne dersen de bu değişmeyecek.

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir

Bu kasayi atmadigim kisi kalmadi herhalde.benim baya hosuma gidiyor,mutlaka degerlendirin.hem sizin attiginiz sistemden daha iyi hem de ustune bir de para kaliyor

Ssd degisiklige gitmenizi oneririm.cunku ssd kronik sorunlu bunun disinda puruz yok kasada
PSU Kalitesiz.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Kendi dediğini kendin de bilmiyorsun.
Hiçbir şey anlamdım yazdıklarından.
Sistemdeki PSU kötü ne dersen de bu değişmeyecek.
tamam sen kendi bildiğini oku.sana kim ne derse desin sen kendi bildiğin en iyisi zannedeceksin zaten.

frankseee

80+

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Eee? Ben de aynı şeyi dedim bana yazdığı şey şu:
Dalga geçiyor geliba benle?
Kardes benim sana uzun uzun yazdigim o yazilari duzgunce okusaydin anlardin benim o psuya iyi bir psu demedigimi.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Top Bottom