7800 bütçem var 3060 ekran kartım var 12 gb asus dual oc buna uygun işlemci + anakart lazım intel amd fark etmez en fazla 8k olur bütçe
5600x almak daha mantıklı mı sizce![]()
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
https://www.incehesap.com/patriot-v...-ram-bellek-fiyati-50181/?ref=akakce&v=1.63.1 x2
Kesinlikle değil. aralarında 0.2 mhz var sadece overclock ile farkı kapatırsın. Ama kule tipi fanın var mı? Yok ise rami 16ya düşürüp bir de kule tipi fan al 5600 için.5600x almak daha mantıklı mı sizce
hocam arkadaş ram istememiş anakart ve işlemci istiyor![]()
AMD Ryzen™ 5 5600 3.5GHz (Turbo 4.4GHz) 6 Core 12 Threads 35MB Cache AM4 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
https://www.incehesap.com/patriot-v...-ram-bellek-fiyati-50181/?ref=akakce&v=1.63.1 x2
DDR4 sistemden tekrar mı ddr4e geçecek yoksa ddr3ten mi geçiyor ya da hiç mi yok bilmediğimden ekledim hocamhocam arkadaş ram istememiş anakart ve işlemci istiyor
ddr4 anakartım soket desteklemediği için yeni anakart + işlemci alıcam. bu arada amd kutusundan fan çıkmıyor mu?DDR4 sistemden tekrar mı ddr4e geçecek yoksa ddr3ten mi geçiyor ya da hiç mi yok bilmediğimden ekledim hocam
fan çıkıyor fakat yeterli değil 5600 için.ddr4 anakartım soket desteklemediği için yeni anakart + işlemci alıcam. bu arada amd kutusundan fan çıkmıyor mu?
tray işlemci alırsanız çıkmaz kutulu alırsanız stok fan çıkar içerisindenddr4 anakartım soket desteklemediği için yeni anakart + işlemci alıcam. bu arada amd kutusundan fan çıkmıyor mu?
3600 + 3000 6600 yapar hocam 8 değil miydi max bütçebirkaç ay idare etsem fazla zarar görür mü peki işlemci çünkü daha fazla para ekleyemem
ya 8k max zorlarsam cıkacak bütçe elimdeki tüm parayı harcamak istemiyorum3600 + 3000 6600 yapar hocam 8 değil miydi max bütçe