kissofdeath
80+
7800x3d almayı düşünüyorum fakat yeni işlemciler çıkacak sanırım yıl başında. Sizce beklesem mi yoksa alıp geçimi
Hocam al sen 7800x3d keyfine bak 5-6 yıl sonra bakarsın illaki7800x3d almayı düşünüyorum fakat yeni işlemciler çıkacak sanırım yıl başında. Sizce beklesem mi yoksa alıp geçimi
fark etmez zaten 540hz lik bir monitörü yokturalınır ama fps oynayacaksan oyunlar bozuk optimizasyon sorunlu olduğu için tam verimli kullanamıyorsun
4070 Tİ kullanıyorum fakat yeni ekran kartları çıkınca 5090'a geçiş yapacamal geç tabi ekran kartın ile uyumluysa
tamam al sorun yok ama 5090 ın fiyatından korkma4070 Tİ kullanıyorum fakat yeni ekran kartları çıkınca 5090'a geçiş yapacam
Fiyatı önemli değil parasını çoktan ayarladım hocam bu arada monitör olarak 540 hertzi yok demişsiniz ama var. O yüzden sordum acaba darboğaz olursa ve 500 fps üstü alamazsam diyetamam al sorun yok ama 5090 ın fiyatından korkma
Ekran kartımı 5090 olarak güncellediğimde sıkıntı olur mu 1080p'de ?al öp başının üstüne koy veri nimet şuanlık oyun için dağa iyisi yok desek yeridiri hergün pahalanıyor.
açık konuşayım darboğaz olayından emin değilim fakat valorant oynayacaksan mesela 500fps üstü alırsın bu sistemle ve bende alıyorum zatenFiyatı önemli değil parasını çoktan ayarladım hocam bu arada monitör olarak 540 hertzi yok demişsiniz ama var. O yüzden sordum acaba darboğaz olursa ve 500 fps üstü alamazsam diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartımı 5090 olarak güncellediğimde sıkıntı olur mu 1080p'de ?
1080p ne hocam 5090 8k oynatır ve en az 4k oynanmalıFiyatı önemli değil parasını çoktan ayarladım hocam bu arada monitör olarak 540 hertzi yok demişsiniz ama var. O yüzden sordum acaba darboğaz olursa ve 500 fps üstü alamazsam diye
Ekran kartımı 5090 olarak güncellediğimde sıkıntı olur mu 1080p'de ?
benim monitör hem 4k hem 1080p için hocam o yüzdenaçık konuşayım darboğaz olayından emin değilim fakat valorant oynayacaksan mesela 500fps üstü alırsın bu sistemle ve bende alıyorum zaten
1080p ne hocam 5090 8k oynatır ve en az 4k oynanmalı
Fiyatı önemli değil parasını çoktan ayarladım hocam bu arada monitör olarak 540 hertzi yok demişsiniz ama var. O yüzden sordum acaba darboğaz olursa ve 500 fps üstü alamazsam diye
Ekran kartımı 5090 olarak güncellediğimde sıkıntı olur mu 1080p'de
Monitörüm farklı benim üst mesajda belirttim.Sadece fps oyunları ise fhd de 4070s mis olur yanına yada 70 ti s ama 5090 ile de kullanma be 4k monitör o ekran kartının hakkı hatta 8k bile olabilir