Neler Yeni

Çözüldü✓ 7800x3d için anakart önerisi

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
b650 tomahawk alırdım ben.
b650 gaming plus wifi vs bu dün gece gaming plus wifi 5800 tl idi. tomahawk olan şuanda n11de tekramarket satıcısında 7100 tl civarında fiyat farkına değer mi ? tomahawkda bluetooth 5.2 diğerinde 5.3 çok fark olacağını sanmıyorum, gaming de 15 faz var tomahawkta 17 faz var. fiyat farkına değecek midir ?

buEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre Tire
b650 gaming plus wifi vs bu dün gece gaming plus wifi 5800 tl idi. tomahawk olan şuanda n11de tekramarket satıcısında 7100 tl civarında fiyat farkına değer mi ? tomahawkda bluetooth 5.2 diğerinde 5.3 çok fark olacağını sanmıyorum, gaming de 15 faz var tomahawkta 17 faz var. fiyat farkına değecek midir ?
Tom daki m2 nin ikisindede soğutucu var ekstradan. Tatlı bir seçenek şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

sonundaki eki ne olursa olsun asus prime serisi alınmaz. ben 100 derece anakart istiyorum, üstünde çay demlerim, sucuk pişiririm diyen varsa orası farklı tabi.

Alıntıyı görüntüle

ben şahsen 4 fazlı anakarta para vermem
Harbiden 4 faz nedir ya!!!

Son düzenleme:

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
b650 tomahawk alırdım ben.
MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI bakabilirsin
Biraz üstünde aynısının X670 tomahawk hali var
Onun üstünde (çok sevdiğim) msi MPG B650 CARBON WI-FI var
asusa bende çok yakın değilim ama asus önermemenizin sebebi nedir acaba ?
Tom daki m2 nin ikisindede soğutucu var ekstradan. Tatlı bir seçenek şahsen.

Harbiden 4 faz nedir ya!!!
tekramarketten çekicez o zaman n11den iade ürün değildir umarım.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
eyyüb
WiFi Bluetooth için tomhawk b650.
Wifi Bluetooth lazım değilse.
Asrock B650 Pro RS AMD dağa iyi soğutma olarak.
Asrock qp den aldım ekran kartı soket tırnağı kırıldı komple yenisi ile değişip yolladılar msi da garantisi sağlam ama genelde ürün pahalandimi iade alıyorlar ürünü veya değişim yapıyor alt model ile farklı versiyonda 2 kere ekran kartı para iadesi olayı yaşadık arkadaşta ondan dolayı yanaşmıyorum sürekli olarak bu olucak değil ama ihtimali var.

Son düzenleme:

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
WiFi Bluetooth için tomhawk b650.
Wifi Bluetooth lazım değilse.
Asrock B650 Pro RS AMD dağa iyi soğutma olarak.
Asrock qp den aldım ekran kartı soket tırnağı kırıldı komple yenisi ile değişip yolladılar msi da garantisi sağlam ama genelde ürün pahalandimi iade alıyorlar ürünü veya değişim yapıyor alt model ile farklı versiyonda 2 kere ekran kartı para iadesi olayı yaşadık arkadaşta ondan dolayı yanaşmıyorum sürekli olarak bu olucak değil ama ihtimali var.
hoşmuş ama 8900 tl en ucuzu. 7100 e tomahawk var en azından wifi bluetooth lazım oluyor bana çoğu zaman.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
eyyüb
hoşmuş ama 8900 tl en ucuzu. 7100 e tomahawk var en azından wifi bluetooth lazım oluyor bana çoğu zaman.
Aynen fiyata da bak hangisi iyi gelirse.
tomhawk kullandim asrock 2 Side kalite fiyat olarak Tomhawk baya iyi çoğu markadan.
Asrock 7400 du çok zam yemiş Max o fiyat alınırdi zaten.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Aynen fiyata da bak hangisi iyi gelirse.
tomhawk kullandim asrock 2 Side kalite fiyat olarak Tomhawk baya iyi çoğu markadan.
Asrock 7400 du çok zam yemiş Max o fiyat alınırdi zaten.
tomahawk wifi da bluetooth 5.2 , gaming plus wifida 5.3 çok fark etmez sanırım tomahawk çekeyim ucuzken o zaman.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
asusa bende çok yakın değilim ama asus önermemenizin sebebi nedir acaba ?

tekramarketten çekicez o zaman n11den iade ürün değildir umarım.
Özel bir sebebi yok Asus'u da severim ama anakartta MSI daha çok seviyorum. Tomahawk f/p açısından çok iyi, Carbon ise kalite açısından çok güzel

Sırf zero rpm modundan dolayı asus ama fiyat performans msi tomo almak gerekli diye düşünüyorum :)
Hocam senin ekran kartına ne oldu :D

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Özel bir sebebi yok Asus'u da severim ama anakartta MSI daha çok seviyorum. Tomahawk f/p açısından çok iyi, Carbon ise kalite açısından çok güzel

Hocam senin ekran kartına ne oldu :D
Sırf zero rpm modundan dolayı asus ama fiyat performans msi tomo almak gerekli diye düşünüyorum :)
teşekkür ediyorum arkadaşlar.

xberke

80+
asus prime serisinin tamamının iş görmez olduğu aşikar değil mi. 4 faz var anakartta hiç faz koymasalarmış daha iyiymiş. 100 dereceleri görüyor testlerde. vrm'ler çöp mosfetler çöp
Arkadaşım server olarak ilk çıktığından beri 7950x ile b650 prime ile kullanmakta ve cihaz 7/24 bana mısın demeden tam performans çalışıyor, ev kullanıcısına hiç bir şey olmaz

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Timur
Arkadaşım server olarak ilk çıktığından beri 7950x ile b650 prime ile kullanmakta ve cihaz 7/24 bana mısın demeden tam performans çalışıyor, ev kullanıcısına hiç bir şey olmaz
belki de sende prime var diye yedirmemeye çalışıyosundur. asus prime anakartın neyini savunuyosunuz anlamıyorum .D

xberke

80+
belki de sende prime var diye yedirmemeye çalışıyosundur. asus prime anakartın neyini savunuyosunuz anlamıyorum .D
Arkadaşım ben bir veri merkzinde sistem adminiyim elimde hayatında göremeyeceğin cihazlar var şahsi iş bilgisayarımda b650 tomahawk 7900x var çocuk musun bilemem ama gerçekler bu. Prime alma sebebim benim ihtiyacımı gidermesi, yoksa şimdi X870 de alırım o dert değil.

Top Bottom