Neler Yeni

7800x3d için corsair h150 modeli iş görür mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa türk
Bütçe
5500
7800x3d işlemcim var cooler Master td500 v2 kasam var 360 lık sıvı soğutucu olan corsair h150 oyunlarda iş görür mü arkadaşlar başka önerileriniz varsa yorumlarınızı bekliyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu al canavar bişey ve bu özellikte bu fiyata böyle soğutucu yok bu kesin

Benim dediğim model iş görür mü peki

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
İş görür tabii ki. Daha geçen hafta bu ikiliyi aldık birine iyi durumda gayet.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Bunu al canavar bişey ve bu özellikte bu fiyata böyle soğutucu yok bu kesin

pf 120 kullandım 3 senede 3 kez değişim yaptılar kronik sorunlu modeldi umarım pf360 oyle değildir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
pf 120 kullandım 3 senede 3 kez değişim yaptılar kronik sorunlu modeldi umarım pf360 oyle değildir
O model ile bunun arasında dağlar kadar fark var knka ve değişim yapmaları iyi olmuş demek ki malının arkasında firma bu modelin teknik özellikleri çok üst seviye o yüzden tavsiye ettim şahsi olarak deneyimleme fırsatım olmadı YouTube testlerine bakılabilir

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
O model ile bunun arasında dağlar kadar fark var knka ve değişim yapmaları iyi olmuş demek ki malının arkasında firma bu modelin teknik özellikleri çok üst seviye o yüzden tavsiye ettim şahsi olarak deneyimleme fırsatım olmadı YouTube testlerine bakılabilir
aynı marka ya o yüzden dedim 3ündede pompa sorun cıkardı. Değişim yapmaları güzeldi haklısın ama bu senede sorun yaratırsa garantisi bitti mal elimde kalacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa türk
Başka önerileriniz varmı arkadaşlar 360 lık

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
aynı marka ya o yüzden dedim 3ündede pompa sorun cıkardı. Değişim yapmaları güzeldi haklısın ama bu senede sorun yaratırsa garantisi bitti mal elimde kalacak
Corsair de de var o bazı markalar da oluyor ya birazda şans işi diyelim kul üretimi çünkü kul hatasız değil ki çıkan ürünler hatasız olsun bazı ürünlerin kronik sorunları olduğu doğru ama bizzat aynı modelde oluşması bence sıkıntı onun haricinde bir sıkıntı görmüyorum şahsen

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Corsair de de var o bazı markalar da oluyor ya birazda şans işi diyelim kul üretimi çünkü kul hatasız değil ki çıkan ürünler hatasız olsun bazı ürünlerin kronik sorunları olduğu doğru ama bizzat aynı modelde oluşması bence sıkıntı onun haricinde bir sıkıntı görmüyorum şahsen
dediğm gibi umarım sorun yaşamazlar ben o modelde 3 kez pompa bozulma sorunu yaşadım. 3 kez olunsa bu sıkıntı markaya karşi bir önyargı oluştu (

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,661
Üyeler
167,175
Son üye
Chapture
Top Bottom