7800x3d ile asus x870 bios ayarı

Reaksiyon skoru
10
Selamlar,

7800x3d işlemcim var daha öncede b işkonu acmıstım bunla alakalı, Nebi Akgünün videosunu önermişlerdi fakat o MSI bios oldugu ıcın pek anlamadım benimki ASUS Bios , x870 var bende.
Sıvı sogutucum tryx panarome 360mm pc nin içeriğide iyi havalandırmaya sahip fakat 75-79 derecenin altına çok nadir düşüyor
oyun oynamıyorum işimden kaynaklı chrome-edge-opera açık sadece.
Çözümü nedir acaba bilen dostlar yardımcı olursa sevinirim.

Sıcaklıklar için düzgün bir kıstas gerek tarayıcılar yeri geliyor herhangi bir oyundan fazla yük bindiriyor işlemciye. İşlemcini 9700x alman da daha mantıklı olurdu oyun oynamıyormuşsun. Kasanın gürültü sorunu yoksa böyle kullanın derim gürültü problemi varsa PBO menüsünden - voltaj değeri girmen gerek negatif voltajın değeri de işlemciden işlemciye değişir kendin bulman gerek.

Selamlar,

7800x3d işlemcim var daha öncede b işkonu acmıstım bunla alakalı, Nebi Akgünün videosunu önermişlerdi fakat o MSI bios oldugu ıcın pek anlamadım benimki ASUS Bios , x870 var bende.
Sıvı sogutucum tryx panarome 360mm pc nin içeriğide iyi havalandırmaya sahip fakat 75-79 derecenin altına çok nadir düşüyor
oyun oynamıyorum işimden kaynaklı chrome-edge-opera açık sadece.
Çözümü nedir acaba bilen dostlar yardımcı olursa sevinirim.
75 o işlemci için undervoltsuz haliyle normal bir değer x3dler ısınır bu zaten bilindik bir şey

Geri