7800x3d Undervolt rehberim olur musun?

Konusu açılmışkan bende yapayım bakam aldığımdan berri hiç ayar yapmamıştım expo dısında

Benim değerlerim iyi galiba ya ayar yapmama gerek yok sanırım.

1750953353310.webp

hocam değiştirin o macun çok kötü diye biliyorum mx6 falan sürün
şimdi geçici olarak vatanda "cooler master mastergel v2" varmış onu alacağım. amazondan da noctua sipariş verdim 10 temmuz gibi gelir görünüyor. bu akşam mastergel ile son bir test yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim değerlerim iyi galiba ya ayar yapmama gerek yok sanırım.

Alıntıyı görüntüle
hiç yapılmadıysa mutlaka yapın derim. son derece güvenli ve hiçbir noktada eksisi olmayan bir işlem.

şimdi geçici olarak vatanda "cooler master mastergel v2" varmış onu alacağım. amazondan da noctua sipariş verdim 10 temmuz gibi gelir görünüyor. bu akşam mastergel ile son bir test yaparım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç yapılmadıysa mutlaka yapın derim. son derece güvenli ve hiçbir noktada eksisi olmayan bir işlem.
Bi deneyim bakam

Yani az da olsa puan arttı biraz.

1750955997426.webp

Bende -20 +200mhz vermiştim. Ama sıcaklık fazla 87 derece oluyor testte.

1750956967241.webp

Yeni termal macunda da aynı seviyeleri gördüm ama klimalı odada çok serin çalıştı.. Bu yüzden herhangi yanlış bir durum olmadığına kanaat getirdim. O odada kullanamayacağım için gaming turbo mode açtım. cinebench r23 maksimum sıcaklık 81 derece oldu, puan ise 14.500 seviyelerinde. Render işlerim yok o yüzden bu şekilde kullanacağım. Yeni bir soğutucuya gerek yokmuş.

Ayrıca @StrangerIX ;
-30 curve ayarında OCCT testi stabil olmadı, mavi ekran aldım. tekrar -25 yaptım ve +200 override belirledim. -27 filan denenebilir ama pek uğraşasım yok. Çok sağ ol desteğin için.

Destekleriniz için teşekkür ediyorum, bir problem daha çözüldü :)

Geri