Çözüldü✓ 7800xt birden sinyal yok diyip kapanıyor

aslan6226

80+
Reaksiyon skoru
41
Şu anda bir problem yasamaktayim oyun veya masaustu fark etmeksizin hangi aralikla oldugunu anlamadigim bir sekilde ekran karti goruntu vermeyi birakiyor aniden ve bir daha ben restart atana kadar da bilgisayar duzelmiyor.hatayi alip restart attiktan sonra bilgisayari acinca Device Manager'dan baktigimda ekran karti disable konumuna gecmis oluyor.
Sizce bu sorun neden kaynakli oluyor olabilir?

Display Driver Uninstaller ile driveri sil, dirverları tekrar indir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok mu bir bilen anlayan
görüntü almak için ilk önce HDMI kablosunu anakarta bağla, sonra dediğim display driver uninstaller ile driverları sil, ve amd'nin sitesine girip tekrar driverları kur

Son düzenleme:
Display Driver Uninstaller ile driveri sil, dirverları tekrar indir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görüntü almak için ilk önce HDMI kablosunu anakarta bağla, sonra dediğim display driver uninstaller ile driverları sil, ve amd'nin sitesine girip tekrar driverları kur
knk bir önceki driver kurdum bu sorun yabancı formlarda felandada gördümde sebebi driver mı

Şu anda bir problem yasamaktayim oyun veya masaustu fark etmeksizin hangi aralikla oldugunu anlamadigim bir sekilde ekran karti goruntu vermeyi birakiyor aniden ve bir daha ben restart atana kadar da bilgisayar duzelmiyor.hatayi alip restart attiktan sonra bilgisayari acinca Device Manager'dan baktigimda ekran karti disable konumuna gecmis oluyor.
Sizce bu sorun neden kaynakli oluyor olabilir?
PSU nedir?

Geri