Coilwhine sesi var demiş yaMemnun musun 7800xt den?
Yani ben pek oyun oynayamiyirum doğrusu marvel rivals falan oynadim bunla bi sorunu yok gayet performansli bi karttir muhtemelen ben % 10 bile kullanmamisimdir henüz performansiniMemnun musun 7800xt den?
O ses var az da olsa canımı sıktı kronik sanırım saphire 7800xt pure aldm bütün setup beyaz ekran kartı siyah olacak ama 5070 olacak değer mi bilmiyorum. 25 26 ya gelecek diyolardi 5070 o iş yalan miİade et 5070'i bekle maksimum fiyatı 35 olur diye tahmin ediyorum ama o kadar fazla olmayadabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Coilwhine sesi var demiş ya
Yok o zaman dursun yerinde güzel beyaz kartım zaten dedigim gibi cok performans etkisi olmaz benim icin sadece deger amacli düşünüyordum . Birde benim fan baglantilarimda rgb anakart tarafinda sorun var galiba msi center den ramleri degiştirebiliyorum rgb olarak ama kasadaki 3 fan ve sivi sogutmadaki 3 fani degiştiremiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olurmu acabaHocam kdv ötv derken en az 1000Dolardan satışa sunulacaktır
En azindan 5070 be hocam ilerde para eder hem satmaya kalksam setupu nvdia fani cok biliyosunCw 5070'den gelmeyecek diye bir şey yok ki. Bu marka özelinde değil her kartta çıkabilir.
Kaça aldın sorması ayıp?O ses var az da olsa canımı sıktı kronik sanırım saphire 7800xt pure aldm bütün setup beyaz ekran kartı siyah olacak ama 5070 olacak değer mi bilmiyorum. 25 26 ya gelecek diyolardi 5070 o iş yalan mi
Yok o zaman dursun yerinde güzel beyaz kartım zaten dedigim gibi cok performans etkisi olmaz benim icin sadece deger amacli düşünüyordum . Birde benim fan baglantilarimda rgb anakart tarafinda sorun var galiba msi center den ramleri degiştirebiliyorum rgb olarak ama kasadaki 3 fan ve sivi sogutmadaki 3 fani degiştiremiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olurmu acaba
En azindan 5070 be hocam ilerde para eder hem satmaya kalksam setupu nvdia fani cok biliyosun
imkansız 1000 dolar olması maximum 600 dolar olur tabi yurtdışına göreHocam kdv ötv derken en az 1000Dolardan satışa sunulacaktır
KDVsi, ÖTVsi, ithalatçı payı derken artar o bizim ülkede.imkansız 1000 dolar olması maximum 600 dolar olur tabi yurtdışına göre
zaten vergili fiyatı 25bin değil mi birde bu lansman fiyatı yani her marka farklı fiyat vericekKDVsi, ÖTVsi, ithalatçı payı derken artar o bizim ülkede.
vergili fiyat zaten açıklanan fiyatlar,firmalar kendi payını koyup marka fiyatlandırmalarına göre satacakKDVsi, ÖTVsi, ithalatçı payı derken artar o bizim ülkede.
Yani 25 26 ya bulunurmu hocam galaxlar falan?vergili fiyat zaten açıklanan fiyatlar,firmalar kendi payını koyup marka fiyatlandırmalarına göre satacak
23.5 a aldim hb da 21.6 ya var suanKaça aldın sorması ayıp?