Şimdi sıkıntı şu ki anakartım gigabyte b450 aorus elite harika çok seviyorum 3 4 5 pin rgb desteği var içinde ve kullanıyorum.İki kartta işlemcine darboğaz yapacaktır ama tabii ki de RX 6600 de daha az olacaktır fakat anakartından dolayı kartlardan tam performansda alamassın. Çok karmaşık açıkcası RX 6600 al geç bence, aradaki fark ile en azında bir giriş seviyesi B550 falan almayı deneyebilirsin.
Yurt dışı amazon.tr
Şurada vergi sizin adınıza ödenir yazıyorda.Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 Gaming 8 GB GDDR6 HDMI / Triple DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
+ Kargo ve vergisi var. Amazon TR satsa bile yurtdisindan getiriyor total rakam 9330 TL.
Sepete ekle odeme adiminda total rakami gorursun.Şurada vergi sizin adınıza ödenir yazıyorda.
Ödeme ekranına geldiğiniz zaman gösteriyor vergileri. O vergisiz fiyatı.Şurada vergi sizin adınıza ödenir yazıyorda.
8600 var hocam malesef şuan ayın 9 una kadar tükenirmi sizce? Anca o zaman o bütçeyi çıkarabilirim.Sepete ekle odeme adiminda total rakami gorursun.
9500 e bunu al bence. Piyasada ki acik ara en iyi sogutmaya sahip 6600XT.
AsRock Radeon RX6600XT Challenger Pro 8GB OC 8GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (RX6600XT CLP 8GO) - Ekran Kartı - KARNE KAMPANYASI | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Karne indirimi diyor ama ne zamam biter net bilemiyorum.8600 var hocam malesef şuan ayın 9 una kadar tükenirmi sizce? Anca o zaman o bütçeyi çıkarabilirim.