Neler Yeni

78k ya yenilenmiş Asus Rog Strix G18 rtx4080 alınır mı??

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
ahmet
Zaten vazgeçtim yeni nesili bekleyeceğim ama bu ürünü sırf rog strix diye seçmedim, ekranı büyük ve güzel diye seçtim hocam yoksa ekranı güzel olduktan sonra victusda alırım. 65-80k arasında 3 model var msi vector 16, hp omen 17, ve bu dediğim rog strix g18. Msi modeli gerçekten kasa ve soğutma olarak çok güzel ancak ekranı çöp sayılır hocam maalesef bu yüzden tercih edemedim(aslında ekrana razı gelip geçen hafta aldım fakat Satıcı ürünü göndermedi iyikide göndermedi yoksa çok pişman olacaktım.) hp omen in ekranı güzel ama param güvendeli ilan bulamadım. Ve geriye bu rog strix g18 kaldı.
Piyada doğru düzgün ilan yok hocam millet gidip sıfır fiyatına satıyor.
laptop mu konu? :( ben olayı çok yanlış anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu okumadım başlık dikkatimi çekti girdim direk yazdım afedersin

Mithril

80+ Silver

Bu arada dediğiniz şey mantıklı hocam bencede, rog strix falan para bayılmak bencede enayilik bu arada laptopdan bağımsız.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Efecan

Hocam yukarda bodoslama girmenize çok güldüm ama konudan bağımsız haklı buluyorum :D

Mithril

80+ Silver

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
ahmet
Bu arada dediğiniz şey mantıklı hocam bencede, rog strix falan para bayılmak bencede enayilik bu arada laptopdan bağımsız.
valla ben direk ekran kartı alıyorsun sandım yeni nesil ürünleri bekleyebilirsin yeni yeni piyasaya gen2025 ürünler çıkmaya başladı belkide ön sipariş indirim kampanya vs ile çok daha iyi şeyler alırsın

Hocam yukarda bodoslama girmenize çok güldüm ama konudan bağımsız haklı buluyorum :D
sjdkskkrskfk lan 78k 4080 görür görmez yapıştım direk son yorumdan girdim

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Efecan
Hocam aklıma hiç direk ekran kartından bahsedebilecepiniz gelmedi Lxskddnamwldjbdwl
İnanın bu başlıkla çok zor değil hocam ama bunu sizi eleştirmek anlamında demiyorum böyle düşünerek yazmadınız elbette :D (çünkü bende öyle anladım başta bodoslama giriyordum sizin yazınızı okudum :D)

valla ben direk ekran kartı alıyorsun sandım yeni nesil ürünleri bekleyebilirsin yeni yeni piyasaya gen2025 ürünler çıkmaya başladı belkide ön sipariş indirim kampanya vs ile çok daha iyi şeyler alırsın

Bende o şekil bi giriş yapacaktım dediğim gibi önce okumaya karar verdim :D

Mithril

80+ Silver

İnanın bu başlıkla çok zor değil hocam ama bunu sizi eleştirmek anlamında demiyorum böyle düşünerek yazmadınız elbette :D (çünkü bende öyle anladım başta bodoslama giriyordum sizin yazınızı okudum :D)

Böylece enazından laptop konusu ilgisini çekmeyenleride konuya çekebilmişim ( tabii ki istemeden) Lxskddnamwldjbdwl

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
ahmet

kanka 2 el ürünlerde insanlar çok hata yapıyor görüyorum forumda bazı şeyleri ya o paralara üzülüyorum adama birşeyde yazamıyorum zaten almış çoktan içim el vermiyor adamında morali bozulur diye hayırlı olsun diyip geçiyorum keşke herkes biraz araştırma yapsa ben paramin her kurusunun hakkini isterim abi yazık yani direk daldım almasın diye :Dddd

Mithril

80+ Silver
kanka 2 el ürünlerde insanlar çok hata yapıyor görüyorum forumda bazı şeyleri ya o paralara üzülüyorum adama birşeyde yazamıyorum zaten almış çoktan içim el vermiyor adamında morali bozulur diye hayırlı olsun diyip geçiyorum keşke herkes biraz araştırma yapsa ben paramin her kurusunun hakkini isterim abi yazık yani direk daldım almasın diye :Dddd
Hocam ben biraz aksini düşünüyorum o konuda, adam hiç araştırmadan ürünü almış gelmiş foruma yazıyor iyi mi yapmışım, kötü diyincede üste çıkıyor.

1 aydan fazladır 50 defa karar değiştirdim hangi modeli alacağım konusunda artık rüyalarıma giriyor. Bütçe 20k-30k vallahi umrumda olmaz ama neredeyse 80k paradan bahsediyoruz ve bu para neredeyse tüm para oluyor o yüzden karar vermek çok zor.

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
ahmet
yazan zaten ayrı deli almışsın aramadan sormadan foruma almadan önce gelinir bilgi istenir yada forumda gezilir o ürün hakkında nasıl yorumlar felan bazen cidden saf insanlar oluyor belli konuşmasından birşeydende anlamıyor onlara çok üzülüyorum ben :D
Hocam ben biraz aksini düşünüyorum o konuda, adam hiç araştırmadan ürünü almış gelmiş foruma yazıyor iyi mi yapmışım, kötü diyincede üste çıkıyor.

1 aydan fazladır 50 defa karar değiştirdim hangi modeli alacağım konusunda artık rüyalarıma giriyor. Bütçe 20k-30k vallahi umrumda olmaz ama neredeyse 80k paradan bahsediyoruz ve bu para neredeyse tüm para oluyor o yüzden karar vermek çok zor.

Mithril

80+ Silver
yazan zaten ayrı deli almışsın aramadan sormadan foruma almadan önce gelinir bilgi istenir yada forumda gezilir o ürün hakkında nasıl yorumlar felan bazen cidden saf insanlar oluyor belli konuşmasından birşeydende anlamıyor onlara çok üzülüyorum ben :D
Öyle tiplerin yaşımı küçük yoksa çokda zeki değillermi çözemedim ben.
Neyse hocam saat geç oldu iyi akşamlar size.

shankar1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
ahmet
Öyle tiplerin yaşımı küçük yoksa çokda zeki değillermi çözemedim ben.
Neyse hocam saat geç oldu iyi akşamlar size.
iyi akşamlar hocam bence acil değilse 5000 serisi laptoplari bekleyin hadi bende uyumaya kaçar

Mithril

80+ Silver
iyi akşamlar hocam bence acil değilse 5000 serisi laptoplari bekleyin hadi bende uyumaya kaçar
Azıcık bile acelesi yok, daha üniversite açılana kadar vaktim var. Geçen sene kasım gibi falan masaüstü pc mi sattım laptop alacağım diye ve artık sabrım tükenmeye başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,507
Üyeler
172,844
Son üye
Giceins
Top Bottom