78k ya yenilenmiş Asus Rog Strix G18 rtx4080 alınır mı??

bende 50k civarı bakıkyom ama maalesef çok kötü döneme denk geldi.
benim gibi paranız altında değilse gerçekten sıkıntılı dönem hocam ama 50k ya rtx5070 zor olsada rtx5060 alabilirsiniz gibi.

benim gibi paranız altında değilse gerçekten sıkıntılı dönem hocam ama 50k ya rtx5070 zor olsada rtx5060 alabilirsiniz gibi.
8 gb olduktan çok da beklemeye değmez gibi aslında.

Mobil 5000 serisini çok ertelediler. Şu an ön siparişten 5000 serisi bir laptop alsanız bile nisan ayından önce kargoya verilmeyecek. 5050-5060 ları da ağustos sonu eylül başı anca görürüz gibi.

78k verip ikinci el laptop almak mantıklı değil bence cihazın durumu da net değil sonuçta

8 gb olduktan çok da beklemeye değmez gibi aslında.
8gb a mahkumuz maalesef elden bir şey gelmiyor ama abimdeki rtx4060ti 8gb dan gördüğüm kadarı ile vram çokda büyük bir problem değil gibi.
78k verip ikinci el laptop almak mantıklı değil bence cihazın durumu da net değil sonuçta
vazgeçtim hocam zaten, yeni nesil laptopları bekleyeceğim.

Mobil 5000 serisini çok ertelediler. Şu an ön siparişten 5000 serisi bir laptop alsanız bile nisan ayından önce kargoya verilmeyecek. 5050-5060 ları da ağustos sonu eylül başı anca görürüz gibi.
Haberi bile yapılmıyor, normalde yaz başı gelmesi ve okulların açılışı için ilk indiirmleri görmemiz gerekirdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8gb a mahkumuz maalesef elden bir şey gelmiyor ama abimdeki rtx4060ti 8gb dan gördüğüm kadarı ile vram çokda büyük bir problem değil gibi.

vazgeçtim hocam zaten, yeni nesil laptopları bekleyeceğim.
tabii ki büyük problem .Perfomansın önüne geçiyor 4060 ve 4070 arasındaki performansın %20 ile sınırlı kalmasının sebebi de vram biraz

Bu rop sorunu laptopları vurdu ondanda biraz ertenlendiler. hocam umarım dediğiniz tarihlere ertelenmez hocam. umudum sonraki ay rtx5070 laptopların çıkması ondan sonrada rtx5060 laptopların çıkması yönünde ama fiyatlar çook daha sonra oturur muhtemelen.
Haberi bile yapılmıyor, normalde yaz başı gelmesi ve okulların açılışı için ilk indiirmleri görmemiz gerekirdi.

tabii ki büyük problem .Perfomansın önüne geçiyor 4060 ve 4070 arasındaki performansın %20 ile sınırlı kalmasının sebebi de vram biraz
muhtemelen o civarlara doğru çıkar hocam eğer bir sıkıntı çıkmazsa.

işte bu yüzden bence rtx5060 daha mantıklı olabilir bence.

Bu rop sorunu laptopları vurdu ondanda biraz ertenlendiler. hocam umarım dediğiniz tarihlere ertelenmez hocam. umudum sonraki ay rtx5070 laptopların çıkması ondan sonrada rtx5060 laptopların çıkması yönünde ama fiyatlar çook daha sonra oturur muhtemelen.

muhtemelen o civarlara doğru çıkar hocam eğer bir sıkıntı çıkmazsa.

işte bu yüzden bence rtx5060 daha mantıklı olabilir bence.
Yine 8 ile gelcek bence

Doğru hocam ama fiyata az mı dediniz çokmu dediniz çözemedim.
hocam şu mantığı bir aşın artik elbette tepe modeller daha iyi serindir biraz oc edilmiştir Fakat bu bir çiptir senin para ödediğin şey Nvidia nın çipidir her kartın flops değeri aynıdır a markası bunun üstüne flop eklemiyor
orta sekment bir 5080 zaten 0 60-70 k gözünü sevim sence mantıklı mı yazık değil mi parana üzülürüm gerçekten eğer aldıysan

hocam şu mantığı bir aşın artik elbette tepe modeller daha iyi serindir biraz oc edilmiştir Fakat bu bir çiptir senin para ödediğin şey Nvidia nın çipidir her kartın flops değeri aynıdır a markası bunun üstüne flop eklemiyor
orta sekment bir 5080 zaten 0 60-70 k gözünü sevim sence mantıklı mı yazık değil mi parana üzülürüm gerçekten eğer aldıysan
aldın mı yoksa😒

Zaten vazgeçtim yeni nesili bekleyeceğim ama bu ürünü sırf rog strix diye seçmedim, ekranı büyük ve güzel diye seçtim hocam yoksa ekranı güzel olduktan sonra victusda alırım. 65-80k arasında 3 model var msi vector 16, hp omen 17, ve bu dediğim rog strix g18. Msi modeli gerçekten kasa ve soğutma olarak çok güzel ancak ekranı çöp sayılır hocam maalesef bu yüzden tercih edemedim(aslında ekrana razı gelip geçen hafta aldım fakat Satıcı ürünü göndermedi iyikide göndermedi yoksa çok pişman olacaktım.) hp omen in ekranı güzel ama param güvendeli ilan bulamadım. Ve geriye bu rog strix g18 kaldı.
Piyada doğru düzgün ilan yok hocam millet gidip sıfır fiyatına satıyor.

Geri