kasana 315mm lik ekran kartı takabilirsin7900 GRE hellhound, bitfenix nova'ya sığar mı? bitfenix nova'nın özelliklerinde maksimum 315mm yazıyor. Hellhound modelinde derinlik 322mm yazıyor. Yani alsam takamayacak mıyım?
veya kasana ufak bir modifikasyon yapman lazımkasana 315mm lik ekran kartı takabilirsin
Hocam aynı ekran kartının aynı modeli bende var akvaryum kasaya bile zor sığdırdım yani7900 GRE hellhound, bitfenix nova'ya sığar mı? bitfenix nova'nın özelliklerinde maksimum 315mm yazıyor. Hellhound modelinde derinlik 322mm yazıyor. Yani alsam takamayacak mıyım?
modifikasyon derken?kasana 315mm lik ekran kartı takabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya kasana ufak bir modifikasyon yapman lazım
ne bütçesikasada büteniz nedir hocam?
ufaktan kasanın ön tarafında 1 veya 2 fanı çıkarıp metal kısmı keserek ekran kartına yer açmanız gereklimodifikasyon derken?
Senin akvaryum küçükmüş bende red değil olanı var 33cm onu takmama rağmen baya boş yer kaldı küçük bir ekran kartı daha sığar bu arada kasa da dandik çakma akvaryum kasalardan markalı değil powermaxHocam aynı ekran kartının aynı modeli bende var akvaryum kasaya bile zor sığdırdım yani
Sığmaz hocam7900 GRE hellhound, bitfenix nova'ya sığar mı? bitfenix nova'nın özelliklerinde maksimum 315mm yazıyor. Hellhound modelinde derinlik 322mm yazıyor. Yani alsam takamayacak mıyım?
alsam takamayacakmıyım yazmışsın ya kasayı daha almadın sandım.ne bütçesi
kasa var ekran kartını almadımalsam takamayacakmıyım yazmışsın ya kasayı daha almadın sandım.