POWERCOLOR HELLHOUND RX7900GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
Un ucuzunu alın geçin hocam önemli değilYa daPOWERCOLOR HELLHOUND RX7900GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hellhound modelini kullanıyorum hocam sıcaklıklar çok iyi. En iyi soğutmaya sahip bile olabilir 7900gre ler arasında. Bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.Ya daPOWERCOLOR HELLHOUND RX7900GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
ikiside benzer segmenteler uygun fiyatlı olan daha iyi olur ha beyaz kasa diziyorsanız bütçeniz var ise siz bilirsinizYa daPOWERCOLOR HELLHOUND RX7900GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
https://www.techpowerup.com/review/powercolor-radeon-rx-7900-gre-hellhound/37.htmlYa daPOWERCOLOR HELLHOUND RX7900GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hocam fps değerleri vs nasıl oynaroğınız oyunlarda ısınma falan yapıourmu bende alacağım hellhoundHellhound modelini kullanıyorum hocam sıcaklıklar çok iyi. En iyi soğutmaya sahip bile olabilir 7900gre ler arasında. Bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Hocam 2k için alınabilecek en iyi kart. Ben 4k da bile kullanıyorum kartı. Sıcaklıklara attığım linkten bakın buz gibi çalışıyor bu havalarda bile. Soğutma olarak en iyi 7900gre modeli. Fan sesi de gelmiyor kulağınıza.Hocam fps değerleri vs nasıl oynaroğınız oyunlarda ısınma falan yapıourmu bende alacağım hellhound
powercolor fighter da alabilirsiniz soğutması harika fiyatı da uygunYa daPOWERCOLOR HELLHOUND RX7900GRE 16G-L/OC 16GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hocam fps değerleri vs nasıl oynaroğınız oyunlarda ısınma falan yapıourmu bende alacağım hellhound
stoklarda yok sanırım hocam.powercolor fighter da alabilirsiniz soğutması harika fiyatı da uygun
Snerjde var 21.442₺Buraya yazdım hocam burdan baklabilirsiniz.Öneri - 7900GRE piyasanın aktif en ucuzu 22.999TL
Aktif bu kartı kullanıyorum. Soğutma tarafında gerçekten en iyi modellerinden biri. 60 dereceyi fazla geçeyen bir ekran karı ve bunu %40 fan düzeylerinde yapıyor. Soğutma anlamında nerdeyse rakipsiz modellerden biri. Rakibi olan 4070s'ten 1.5k daha ucuz (2 fanlı ve genel olarak ısınan...forum.donanimarsivi.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
stoklarda yok sanırım hocam.