Neler Yeni

7900x Kutusuz aldım İşlemciyi direkt patpata sarıp göndermişler

oeneso

80+
arkadaşlar, 7900x Kutusuz aldım İşlemciyi direkt patpata sarıp göndermişler. Şeffaf plastik içinde olması gerekmiyor muydu?

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ
Hocam nerden aldınız? Normalde bir plastik olmuyor fakat satıcı firmalar ürünler zarar görmesin diye kaplar yaptırıyorlar. Bende Kutusuz aldım DFS Bilgisayardan fakat çok güzel bir koruyucu kap yaptırmışlardı.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Görkem
arkadaşlar, 7900x Kutusuz aldım İşlemciyi direkt patpata sarıp göndermişler. Şeffaf plastik içinde olması gerekmiyor muydu?
satıcıdan satıcıya değişiyor tray işlemcilerin gönderimi
kimisi havalı poşete sarıyor
kimisi altıncıların altın kutusu gibi ama sert bir kutuya koyuyor sonrasında bir de patpatla korumaya alıyor

özensiz davranmış mağaza malesef

oeneso

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nerden aldınız? Normalde bir plastik olmuyor fakat satıcı firmalar ürünler zarar görmesin diye kaplar yaptırıyorlar. Bende Kutusuz aldım DFS Bilgisayardan fakat çok güzel bir koruyucu kap yaptırmışlardı.
magic teknolojinden aldım, fakat kargoyu açınca direkt patpata sardıklarını görünce teslim almadım geri gönderdim.
satıcıdan satıcıya değişiyor tray işlemcilerin gönderimi
kimisi havalı poşete sarıyor
kimisi altıncıların altın kutusu gibi ama sert bir kutuya koyuyor sonrasında bir de patpatla korumaya alıyor

özensiz davranmış mağaza malesef
hocam 2.el olup olmadıgını nasıl anlayabiliyoruz, satıcıya güvenmek mi? yoksa 3 daha verip kapalı kutu almak mı? ben plastik kapta geleceğini düşünüyordum. patpata sarılı görünce teslim almadım

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
kanka manyak mısın önce bi insan dener ona göre geri yollarsın.

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
MURAT GÜLLÜ
magic teknolojinden aldım, fakat kargoyu açınca direkt patpata sardıklarını görünce teslim almadım geri gönderdim.

hocam 2.el olup olmadıgını nasıl anlayabiliyoruz, satıcıya güvenmek mi? yoksa 3 daha verip kapalı kutu almak mı? ben plastik kapta geleceğini düşünüyordum. patpata sarılı görünce teslim almadım
Hocam onu anlamak zor fakat 2.el olsa bir termal macun kalıntısı filan bir şey olabilirdi.

Top Bottom