satıcıdan satıcıya değişiyor tray işlemcilerin gönderimiarkadaşlar, 7900x Kutusuz aldım İşlemciyi direkt patpata sarıp göndermişler. Şeffaf plastik içinde olması gerekmiyor muydu?
magic teknolojinden aldım, fakat kargoyu açınca direkt patpata sardıklarını görünce teslim almadım geri gönderdim.Hocam nerden aldınız? Normalde bir plastik olmuyor fakat satıcı firmalar ürünler zarar görmesin diye kaplar yaptırıyorlar. Bende Kutusuz aldım DFS Bilgisayardan fakat çok güzel bir koruyucu kap yaptırmışlardı.
hocam 2.el olup olmadıgını nasıl anlayabiliyoruz, satıcıya güvenmek mi? yoksa 3 daha verip kapalı kutu almak mı? ben plastik kapta geleceğini düşünüyordum. patpata sarılı görünce teslim almadımsatıcıdan satıcıya değişiyor tray işlemcilerin gönderimi
kimisi havalı poşete sarıyor
kimisi altıncıların altın kutusu gibi ama sert bir kutuya koyuyor sonrasında bir de patpatla korumaya alıyor
özensiz davranmış mağaza malesef
Hocam onu anlamak zor fakat 2.el olsa bir termal macun kalıntısı filan bir şey olabilirdi.magic teknolojinden aldım, fakat kargoyu açınca direkt patpata sardıklarını görünce teslim almadım geri gönderdim.
hocam 2.el olup olmadıgını nasıl anlayabiliyoruz, satıcıya güvenmek mi? yoksa 3 daha verip kapalı kutu almak mı? ben plastik kapta geleceğini düşünüyordum. patpata sarılı görünce teslim almadım
bozuk cıktıgında kullanıcı hatası deme riskinden tırstım birazkanka manyak mısın önce bi insan dener ona göre geri yollarsın.