Merhabalar. Son 2 haftadır yaşadığım bir sorunu belirtmek istiyorum. bilgisayarı ilk açtığımda genelde her gün başında işlemci fanı devreye girmiyor işlemci sıcaklığım NZXT Cam programına göre 110 derece civarlarına çıktıktan sonra bilgisayar kapanıyor bu bahsettiğim olay windows ekranı geldikten 1 dakika içinde oluyor ve bilgisayar aniden kapanıyor. Tekrar başlattığımda herhangi bir problem olmadan benim standart almış olduğum sıcaklık değerlerinde çalışmaya devam ediyor ortalama aldığım sıcaklık normal kullanımda 50-60 derece, Oyun içinde 70-80 derece.
Yaklaşık 2 ay önce m2 ve anakart bozuldu sebebinin ne olduğunu bilmiyorum gösterdiğim kimsede bulamadı o yüzden sıfırdan almak durumunda kaldım şimdi bazı sistem özelliklerimi yazıyorum
Sıvı soğutma: MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm
İşlemci: Amd Ryzen 9 7950 X3D
Anakart : Gigabyte 840m Ds3h ( Eskisi Msı b-650m Pro A-wifi )
M2: Samsung 990 pro (Eskiside aynıydı)
Zannederim donanımsal olarak bir problem var ancak çevremde olan insanlar veya tamircilerde bu konuyla alakalı çözümler bulamadım sizlerin fikirleri benim için değerli düşüncelerinizi merakla bekliyorum. Teşekkürler.
Yaklaşık 2 ay önce m2 ve anakart bozuldu sebebinin ne olduğunu bilmiyorum gösterdiğim kimsede bulamadı o yüzden sıfırdan almak durumunda kaldım şimdi bazı sistem özelliklerimi yazıyorum
Sıvı soğutma: MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm
İşlemci: Amd Ryzen 9 7950 X3D
Anakart : Gigabyte 840m Ds3h ( Eskisi Msı b-650m Pro A-wifi )
M2: Samsung 990 pro (Eskiside aynıydı)
Zannederim donanımsal olarak bir problem var ancak çevremde olan insanlar veya tamircilerde bu konuyla alakalı çözümler bulamadım sizlerin fikirleri benim için değerli düşüncelerinizi merakla bekliyorum. Teşekkürler.