Neler Yeni

7950x3d ve 4070 var bazı oyunlarda fps sıkıntısı yaşıyorum

corciozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan kaparoğlu
7950x3d ve 4070 pro art bi sistem var. new world oynarken sabit 60 fps (oyun içi ayarlardan sınırsız yapmama rağmen) apexte bile 144 fps sabit alıyorum bunları daha iyi fpslerde oynamam gerekmez mi? bir de dxfiag komutundan ekranda kullanılan radeon ekran kartı gibi görünüyor bu normal mi yoksa cpu yu mu kullanıyor? aydınlatırsanız sevinirim.

Ekler

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    22.2 KB · Hit: 15
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eyüp YİLDIRIM
7950x3d ve 4070 pro art bi sistem var. new world oynarken sabit 60 fps (oyun içi ayarlardan sınırsız yapmama rağmen) apexte bile 144 fps sabit alıyorum bunları daha iyi fpslerde oynamam gerekmez mi? bir de dxfiag komutundan ekranda kullanılan radeon ekran kartı gibi görünüyor bu normal mi yoksa cpu yu mu kullanıyor? aydınlatırsanız sevinirim.
Anakarttaki görüntü portuna takmadıysan işlemcideki gömülü grafik biriminden görüntü alamazsın. Ayrıca bios da görüntü birimi, harici ekran kartı olarak seçili değilsede görüntü alamazsın. Bence biosa bi bak. Hem dahili grafik k birimiapex de nasıl 144 fps veriyor anlamadım 🤔

corciozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan kaparoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
açıkçası sistemi şehrimden toplanmış şekilde aldım. porta takılıp takılmadığını bilmiyorum çokta anladığım işler değil açıkçası. bios ayarlarınıda nasıl yapacağımı biraz açıklarsanız uygulamaya çalışayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eyüp YİLDIRIM
açıkçası sistemi şehrimden toplanmış şekilde aldım. porta takılıp takılmadığını bilmiyorum çokta anladığım işler değil açıkçası. bios ayarlarınıda nasıl yapacağımı biraz açıklarsanız uygulamaya çalışayım
Sanırım sistemi sen kurmadın reis. Neyse, monitörün görüntü kablosuna bak anakartamı takılı ekran kartına mı takılı?

corciozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan kaparoğlu
valla konudan o kadar uzağım ki öyle yapmışım dediğin gibi. alttaki ekran kartının hdmi ına taktım şimdi. başka yapmam gereken herhangi bir ayar vs yok değil mi?

corciozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan kaparoğlu
bu arada ekran kartına bağladım ama değişen bir şey yok hala aynı fpsler hatta new world bi tık daha kötü oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,722
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom