onu nasıl anlıyoruz knka ses kartının iyi olup olmadıgını nereye bakıyoruzses kartın iyiyse al kanka
onu nasıl anlıyoruz knka ses kartının iyi olup olmadıgını nereye bakıyoruzses kartın iyiyse al kanka
Ayrıca 15 günlük deneme ile 7.1 deneyimi sunan bir ürün nereye 7.1 kulaklık bu doğru dürüst yazılım desteği dahi yok.Buna ancak gülünür bu kulaklık ne olarak satılıyor sanal 7.1 cahilliğin dibine vurmuşsun kimse gerçek 7.1 aramıyor zaten resmen akıl tutulması yaşıyorsun yazık konuyu nerelere getirmişsin Türklerde cahilce 7.1 sevdası yok vaat edileni istemek hakkınız ve vaat edileni veremiyorsa tabii ki bunu dile geticeğiz ki başkasıda aynı yanlışa düşmesin
Genel olarak ALC887 var çoğu anakartta. Ne çok kötü ne süper iyi orta bir şey normal bir kullanıcı için yeterli.onu nasıl anlıyoruz knka ses kartının iyi olup olmadıgını nereye bakıyoruz
benim anakartım gigabyte b660m ds3h ddr4 iyi mi kaardeş sistemi yeni topladımAyrıca 15 günlük deneme ile 7.1 deneyimi sunan bir ürün nereye 7.1 kulaklık bu doğru dürüst yazılım desteği dahi yok.
7.1'i kulaklık seçiminde geçerli sebep olarak sunanlar bir zahmet ne kulaklık önersin ne de kulaklık tavsiye etsin. Böyle saçmalık mı var.
Kendi fiyat skalasında daha iyi ses kalitesine sahip olmayan bir ürüne 7.1 açtım ses boğuklaştı eğe diye alınmaz demek saçmalığın daniskası.
Hele ki bu 7.1 türlerinde ses etrafa dağıtılıp sesler birbirine geçerken.
Hadi çok bilgili arkadaşım o zaman sana şunu diyeyim 7.1 açınca sesi rezil rüsva eden cloud 2'yi insanlar rezil 7.1 için alıyor dimi.
Normal V2 modeli de kesinlikle Cloud 2'den daha iyi ses deneyimine sahip olmadığı için alınmıyor çok bilgili arkadaşım.
Bence biraz daha bilgini arttır, 7.1'in bir seçim özelliği olmadığını da öğren de gel çünkü ben bu 7.1'i realtek üzerinden de açabilirim önemli bir özellik değil şayet önemli olsaydı dandik markalar pazarlama aracı olarak kullanmazdı.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genel olarak ALC887 var çoğu anakartta. Ne çok kötü ne süper iyi orta bir şey normal bir kullanıcı için yeterli.
Sitesinde kesin bir şey yazmamışlar ama tahmini ALC892 vardır sorun olmaz gayet iyi bir şekilde kullanırsın.benim anakartım gigabyte b660m ds3h ddr4 iyi mi kaardeş sistemi yeni topladım
Daha ürünü bilmiyorsun ürünün yazılımı 15 günlük değil sen thx ile karıştırıyorsun 7.1 ses o kadar dağılmaz sizin kullandığınız cihazda sorun vardır. Cloud 2 sırf 7.1 ses kartı iyi olduğu için çok sattı ve bu çok satan üründe hatalı ürün çıkmayacak mı v2 yi mi gömmüşsün cloud 2 yi mi yüceltmişsin anlamadım.Ayrıca 15 günlük deneme ile 7.1 deneyimi sunan bir ürün nereye 7.1 kulaklık bu doğru dürüst yazılım desteği dahi yok.
7.1'i kulaklık seçiminde geçerli sebep olarak sunanlar bir zahmet ne kulaklık önersin ne de kulaklık tavsiye etsin. Böyle saçmalık mı var.
Kendi fiyat skalasında daha iyi ses kalitesine sahip olmayan bir ürüne 7.1 açtım ses boğuklaştı eğe diye alınmaz demek saçmalığın daniskası.
Hele ki bu 7.1 türlerinde ses etrafa dağıtılıp sesler birbirine geçerken.
Hadi çok bilgili arkadaşım o zaman sana şunu diyeyim 7.1 açınca sesi rezil rüsva eden cloud 2'yi insanlar rezil 7.1 için alıyor dimi.
Normal V2 modeli de kesinlikle Cloud 2'den daha iyi ses deneyimine sahip olmadığı için alınmıyor çok bilgili arkadaşım. Tüm Profesyonel oyuncular ***** zaten cloud 2'yi stereo kulanıyorlar değil mi.
Bence biraz daha bilgini arttır, 7.1'in bir seçim özelliği olmadığını da öğren de gel çünkü ben bu 7.1'i realtek üzerinden de açabilirim önemli bir özellik değil şayet önemli olsaydı dandik markalar pazarlama aracı olarak kullanmazdı.
Alıntıyı görüntüle
Genel olarak ALC887 var çoğu anakartta. Ne çok kötü ne süper iyi orta bir şey normal bir kullanıcı için yeterli.
tamam kardeşim sağolasınSitesinde kesin bir şey yazmamışlar ama tahmini ALC892 vardır sorun olmaz gayet iyi bir şekilde kullanırsın.
Hocam bişey dinlerken mikrofonu kullandığınızda dinlediğiniz şey karşıya gidiyor muarkadaşlar daha dün aldım arkadasimla 2 tane aldık. kullanımı falan cok rahat mikrofon kalitesi de cok iyi ben ses kalitesini de beğendim mid ve baslar, tize göre çok hafif yüksek bence 800 liraya daha iyisi yok suan
Asus Prime H610M-K D4 anakart var bende de. Ses kartı iyi midir? Bende v2x'i bu anakartta kullanacağım da.Sitesinde kesin bir şey yazmamışlar ama tahmini ALC892 vardır sorun olmaz gayet iyi bir şekilde kullanırsın.
THX ile karıştırmış olabilirim doğru diyorsun insanız sonuçta bizim de kafamız karışabiliyor.Daha ürünü bilmiyorsun ürünün yazılımı 15 günlük değil sen thx ile karıştırıyorsun 7.1 ses o kadar dağılmaz sizin kullandığınız cihazda sorun vardır. Cloud 2 sırf 7.1 ses kartı iyi olduğu için çok sattı ve bu çok satan üründe hatalı ürün çıkmayacak mı v2 yi mi gömmüşsün cloud 2 yi mi yüceltmişsin anlamadım.
Jak bağlantısı olan ürünlerin çoğunda var bu maalesef.Hocam bişey dinlerken mikrofonu kullandığınızda dinlediğiniz şey karşıya gidiyor mu
Asus Prime H610M-K D4 anakart var bende de. Ses kartı iyi midir? Bende v2x'i bu anakartta kullanacağım da.
hayır gitmiyorHocam bişey dinlerken mikrofonu kullandığınızda dinlediğiniz şey karşıya gidiyor mu
Evet stereo olduğu için alıyorDenedim ve kullanıyorum senin kadar cahil değilim diğer kulaklıklarda yani kendi ses kartı olanlarda sorun yok millet hyperx cloud2 yi razer blackshark v2 yi stereo olduğu için alıyor demi vah vah yazık sana harcanıyorsun.
hala ne konuşuyosun ya bak adam bile açıklamış sana cahile anlatır gibi anlatmış hala inkar ediyorsun git 7.1 açık oyna sen hadi meşgul etme burayı aynen 7.1 için alıyorlar o kulaklığı hadi abisiDaha ürünü bilmiyorsun ürünün yazılımı 15 günlük değil sen thx ile karıştırıyorsun 7.1 ses o kadar dağılmaz sizin kullandığınız cihazda sorun vardır. Cloud 2 sırf 7.1 ses kartı iyi olduğu için çok sattı ve bu çok satan üründe hatalı ürün çıkmayacak mı v2 yi mi gömmüşsün cloud 2 yi mi yüceltmişsin anlamadım.
kanka şu cahille uğraşma adam c2 nin 7.1 ses sistemini övdü sence bu yeterince her şeyi açıklamıyor mu? Bırak he de geç en ufak bilgisi yok kulaklıklarla ilgili yazık üzülüyorum bir de satırlarca zırvalıyor çok bilgisi varmış gibiTHX ile karıştırmış olabilirim doğru diyorsun insanız sonuçta bizim de kafamız karışabiliyor.
7.1 kulaklıkların çoğu sesleri dağıtıyor birkaç iyi model harici dağıtıyor. Dümdüz sağdan gelmesi gereken ses sol arkadan geliyor sağ önden geliyor iyice kafa karıştırıyor ki bunu kullandığım onlarca 7.1 kulaklık deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum.
Cloud 2'nin tüm üretimlerinde 7.1 açıldığı zaman ses bozulması görülmekte bir çok kişi de bu durumdan muzdarip maalesef bu hatalı ürün çıkmasıyla alakası yok.
Cloud 2 bir oyuncu ürününe göre ses kalitesi iyi olduğundan dolayı ve stereo kullanımda bir çok oyuncu kulaklığını tokatladığından dolayı bu kadar çok satıldı tabii bir de sponsorluk ile insanlara kulaklığı aşılayan yayıncılar da var. 7.1 kalitesi iyi olduğu için değil ki çoğu insan da sesler karışıyor ve ses kasamıyorum diyor. İki üç araştırma yapsan çıkar karşına.
Ne ikisini de gömdüm ne de yücelttim.
Jak bağlantısı olan ürünlerin çoğunda var bu maalesef.
O da tahmini ALC892'dir onda da yazmıyor kesin bir bilgi.
Hahaha senin kadar cahilim haklısın yazık sana be sen git tamam bulunduğun forumun yöneticisinin kulaklık incelemelerine bak onlarda cahil demi senin beynin incelenmeli bak en son videosunu koydum iyi izle şimdi sen Abdullah a da cahil dersin senle daha fazla uğraşamamEvet stereo olduğu için alıyorOlum sen ciddi misin? Hayır bu kadar bilgisiz olamazsın çünkü hyperx cloud 2 nin 7.1 ve blackshark v2 nin 7.1 yorumlarını okudun mu hiç? Ben kendim bizzat blackshark v2 pro kullanıyorum ve 7.1 özelliğini açınca o kadar boğuk rezalet bir ses geliyor ki c2 de kullandım 7.1 açınca aynı şekilde ses kötüleşiyor ve bana senden başka bu 2 kulaklığın 7.1 ses sitemini savunan 1 kişi gösteremezsin bak istediğin forumda istediğin kullanıcının yorumunu oku herkes bunu söyleyecektir zaten ürünün yorumlarına da yazıyorlar 7.1 özelliğinin kötü olduğunu ve 7.1 için almadıklarını, çünkü biliyorlar bu fiyat bandında bir kulaklığının 7.1 sisteminin iyi olmadığını... Hayatımda gördüğüm en bilgisiz ama kendini bir şey sanan insansın gerçekten hiçbir fikrin yok hala konuşmaya devam ediyorsun lütfen blokla beni muhattap olamam seninle yaptığın yoruma hala gülüyorum "millet c2 ve blackshark v2 yi stereo için alıyor dimi vah vah"
hala ne konuşuyosun ya bak adam bile açıklamış sana cahile anlatır gibi anlatmış hala inkar ediyorsun git 7.1 açık oyna sen hadi meşgul etme burayı aynen 7.1 için alıyorlar o kulaklığı hadi abisi
kanka şu cahille uğraşma adam c2 nin 7.1 ses sistemini övdü sence bu yeterince her şeyi açıklamıyor mu? Bırak he de geç en ufak bilgisi yok kulaklıklarla ilgili yazık üzülüyorum bir de satırlarca zırvalıyor çok bilgisi varmış gibi