Arkadaşlar merhaba. Ben bir öneri üzerine 7Hz Sonus aldım ama kullanırken fark ettim ki vuruşlar çok zayıf. Oyun ve film odaklı bir kulaklık arıyordum, en iyi f/p kulaklık bu dediler. Sonradan araştırdığım kadarıyla ve incelediğim ses grafiklerinden yola çıkarak Zero 2, QKZxHBB, KZ DQ6S, Truthear Zero Blue gibi modellerin bass performansının daha iyi olduğunu gördüm. Sonus'un ses kalitesi güzel sorun yok ama patlamalar, vuruşlar ve silah sesleri zayıf hissettiriyor.
Ben daha öncesinde KZ EDX Pro da kullanmıştım ama artık tizleri sert olduğundan mıydı neydi kulaklarımı acıtıyordu kullanamadım sattım. Yani onun gibi kulak patlatmasın tizlerin parlak olmasını istemiyorum. Uzun kullanımda baş ağrıtmasın. Sonus bu açıdan iyi ama satıp yukarıdaki modellerden birini mi alsam? Birçok kulaklık elden geçirmiş tecrübeli arkadaşlar siz ne önerirsiniz?
@StrangerIX @priyuTyoourus
Ben daha öncesinde KZ EDX Pro da kullanmıştım ama artık tizleri sert olduğundan mıydı neydi kulaklarımı acıtıyordu kullanamadım sattım. Yani onun gibi kulak patlatmasın tizlerin parlak olmasını istemiyorum. Uzun kullanımda baş ağrıtmasın. Sonus bu açıdan iyi ama satıp yukarıdaki modellerden birini mi alsam? Birçok kulaklık elden geçirmiş tecrübeli arkadaşlar siz ne önerirsiniz?
@StrangerIX @priyuTyoourus