Bu direksiyon diğer ülkelerde giriş seviyesi olabilir bizim ülkemizde giriş seviyesi falan değilDostum giriş seviyesi olarak en iyi direksiyon budur:
ikinci el olarak alacaksan kesinlikle denemeden alma.Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti özelliklerini incele, 12.419,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çok ya orantısız 2. el nerdeyse sıfır parasında satıyorlar g27 dfgt nasıldır alınır mı?Bütçeni baya aşıyor ama kesinlikle g29 almalısın aksi halde paran boşa gider az daha çık g29 al çok kaliteli direksiyon
neye dikat etmeliyim bir test programı vs. varmıDostum giriş seviyesi olarak en iyi direksiyon budur:
ikinci el olarak alacaksan kesinlikle denemeden alma.Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G29 Driving Force Direksiyon Seti özelliklerini incele, 12.419,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dostum bir ürün giriş seviyesiyse giriş seviyesidir bunu maalesef fiyatı belirlemiyor bana göre, bilinmedik markalar da saçma sapan direksiyonlarda alabilirler fiyat oalarak ve performans olarak seni memnun edecek en makul direksiyon bu, thrustmaster direksiyonlar artık çok pahalandı.Bu direksiyon diğer ülkelerde giriş seviyesi olabilir bizim ülkemizde giriş seviyesi falan değil
Dostum dediğim gibi denemden alma, test programı varmı bilmiyorum, ama dönerken zorlanıyor mu? ekranda gecikme oluyor mu?, pedalların tepkimesin de gecikme var mı? bunlara bakıp alabilirsin.çok ya orantısız 2. el nerdeyse sıfır parasında satıyorlar g27 dfgt nasıldır alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
neye dikat etmeliyim bir test programı vs. varmı
t80 nasıl hocamT150 en mantıklısı.
T150 en mantıklısı.
benim bildiğim kadarıyla 240 derece birde force feedback yok birde forumlarda okududğum kadarıyla baya oyunlarda kalibrasyon istiyormuş onların piyasası nedir hocamt80 nasıl hocam
Çok oturaklı direksiyon ama parça kalitesi düşükt80 nasıl hocam
https://www.akakce.com/direksiyon-s...-488-gtb-edition-pc-ps4-fiyati,599473365.html bunu görünce sordum hocam ben de bilmiyom ki
bir bu var ben debriyajda istiyorum hocam ya ama bu modelde t300 pedaları kulanmış nası oluyorya destek sağlarmıki pazarlıkla biraz indiririm ama üstüne koyup g29 veya g27 nasıl mantıklımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim bildiğim kadarıyla 240 derece birde force feedback yok birde forumlarda okududğum kadarıyla baya oyunlarda kalibrasyon istiyormuş onların piyasası nedir hocam