Neler Yeni

8.000-10.000 ARASI GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Abdullah Arvas
Bütçe
10000
Öncelikle merhabalar. Foruma bugün kayıt oldum ve açıkçası yardımınıza ihtiyacım var. Şu anda Dell İnsprion Gaming 7000 kullanmaktayım. Fakat oyunlarda ani FPS düşmeleri gibi sorunlar yaşıyorum hatta son günlerde artık sürekli olmaya başladı ve oyun oynatmıyor bana. Sanırım ekran kartı ve ekranın uyumsuz olmasından kaynaklı olan kronik bir sorunmus. Dolayısıyla bunu elden çıkarıp; temiz, rahat rahat oyun oynayabileceğim, beni 3 4 yıl götürecek bir laptop bakıyorum. 1650Tİ ve üstü ekran kartına sahip olması tercihimdir. Bütçem Max 10.000 tl. Güzel önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Bunu öneririm.

Bu da olabilir.

Tavsiyem 500 TL daha verin Monster olanı alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Abdullah Arvas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu öneririm.

Bu da olabilir.

Tavsiyem 500 TL daha verin Monster olanı alın.
İki bilgisayarı da görmüştüm daha önce özellikle Lenovo çok tavsiye ediliyor. Fakat sanırım oyun oynarken ekran kartından cızırtı gelmesi gibi bir sorunu varmış. Bu sorun biraz uzaklaştırdı beni açıkçası ileride daha büyük sorunlara dönüşebilir mi diye. Siz daha iyi bilirsiniz size de sormuş olayım sizce önemsiz bir detay mıdır yoksa endişelerimde haklı miyim? Monster konusunda da çok kararsızım. Kullanan, çok memnun olan arkadaşlarım var fakat bir o kadar da memnun olmayan arkadaşlarım var. Tamamen şans işi olduğunu düşünüyorum ve 10.000 lira gibi bir miktar söz konusu, şansa atmaya değer mi emin değilim açıkçası. Siz monster hakkında ne düşünüyorsunuz?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
İki bilgisayarı da görmüştüm daha önce özellikle Lenovo çok tavsiye ediliyor. Fakat sanırım oyun oynarken ekran kartından cızırtı gelmesi gibi bir sorunu varmış. Bu sorun biraz uzaklaştırdı beni açıkçası ileride daha büyük sorunlara dönüşebilir mi diye. Siz daha iyi bilirsiniz size de sormuş olayım sizce önemsiz bir detay mıdır yoksa endişelerimde haklı miyim? Monster konusunda da çok kararsızım. Kullanan, çok memnun olan arkadaşlarım var fakat bir o kadar da memnun olmayan arkadaşlarım var. Tamamen şans işi olduğunu düşünüyorum ve 10.000 lira gibi bir miktar söz konusu, şansa atmaya değer mi emin değilim açıkçası. Siz monster hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cızırtı sorununu ilk defa sizden duydum.

İkiside alınabilir Lenovo olan işlemci ve kasa kalitesi olarak avantajlı.

Monster ise ekran kartı olarak avantajlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Abdullah Arvas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cızırtı sorununu ürün yorumlarında görmüştüm ismi de şey olarak geçiyordu coil wining. Birkaç kişi aynı konudan şikayet etmiş bu beni biraz düşündürdü her ne kadar işlemci tarafı çok kuvvetli olsa da. Tabi bu ses sürekli değilmiş oyun oynarken ve prize takılıyken belli olacak şekildeymiş. Bir de bir sorum daha olacak HP Pavilion Gaming 15 hakkında ne düşünüyorsunuz? Geçmişten kalma bir ön yargim var da HP ye karşı fikrinizi merak ettim.

Top Bottom