- Bütçe
- 8000
Arkadaşlar merhaba 8.000 tl bütçem var Abdullah hocanın çıkartacağı sistemi bekledim ama bütçemi aştığı için artık bir sistem almak istiyorum yakın zamanda çıkacak sistemde yok sanırım. Varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
3 Sistem arasında kaldım 3.cü sistemi seçmemin sebebi eğer derseniz bu fiyat farkına deymez al gitsin benim için daha iyi olur monitör almaya param kalır.
www.sinerji.gen.tr
www.gaming.gen.tr
Oynayacağım oyunları söyliyim sizde fikirlerinizi daha rahat paylaşın.
Knight Online - Pubg Mobile Emülatör - Cs:go - Valorant - Ets2 - Gta 5 Online
3 Sistem arasında kaldım 3.cü sistemi seçmemin sebebi eğer derseniz bu fiyat farkına deymez al gitsin benim için daha iyi olur monitör almaya param kalır.

Sinerji Lexsk Ryzen 5 7500F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce ProArt OC 12GB RTX4070Ti Oyun Bilgisayarı
Sinerji Lexsk Ryzen 5 7500F 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce ProArt OC 12GB RTX4070Ti Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun

NOVA-1660 / INTEL i3-10105F / ASUS TUF GTX 1660 Ti EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-1660oyuncu bilgisayarı, AMD Ryzen 5 3500X işlemci ve ASUS TUF GAMING GeForce GTX 1660 Ti EVO OC ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.

Oynayacağım oyunları söyliyim sizde fikirlerinizi daha rahat paylaşın.
Knight Online - Pubg Mobile Emülatör - Cs:go - Valorant - Ets2 - Gta 5 Online