stoklar ne zaman gelir tahminen?Alıntıyı görüntüleAquarius 5T-10 - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T 10 oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
7500 TL civarı yapıyor sanırım.
SSD Patriot Burst alın.
Ekran kartı stoğunu bekleyim.
kankam stoklar yokINTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
INTEL 10400F-ASUS ROG-STRIX-RTX2060S-PRIME B460M-K-SAMSUNG 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400F-ASUS ROG-STRIX-RTX2060S-PRIME B460M-K-SAMSUNG 500GB SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
AMD 3600-MSI RX 5600 XT GAMING MX-B450M-A PRO MAX-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 3600-MSI RX 5600 XT GAMING MX-B450M-A PRO MAX-KINGSTON 500GB NVME-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şubat sonu diyorlardı gamegaraj için.stoklar ne zaman gelir tahminen?
kankam çok var ya piyasada böyle üst seviye bulamam mı 7-8 eŞubat sonu diyorlardı gamegaraj için.
İllaki bulunur da, şu stoklar bir kendine gelsin.kankam çok var ya piyasada böyle üst seviye bulamam mı 7-8 e
dostum senin önerin nedir şu andaİllaki bulunur da, şu stoklar bir kendine gelsin.
Şuanda acele yoksa beklenmesi, acele varsa benim attığıma bakabilirsiniz.dostum senin önerin nedir şu anda
fiyatlar artıcakŞuanda acele yoksa beklenmesi, acele varsa benim attığıma bakabilirsiniz.
Niye?fiyatlar artıcak
Dolara güven olmuyor. Belki artar, onu demek istemiştir.Niye?
evetDolara güven olmuyor. Belki artar, onu demek istemiştir.