Büyük ihtimalle 6500xt ekran kartı içeren bir sistem araman gerekecek.Genel olarak ağır oyunlar oynamayacağım 2.el önerileriniz kocaeli istanbul ve bursa civarlarında olursa sevinirim.
Yapma gözünü sevem bu sisteme 8k diyorsun öylemi neden 6500xt almasın daha iyi fiyattan.Ryzen 5 2600 kutu yok
MSI B450 Pro M2 V2 kutu var
16 GB 3000 MHZ ram kutu var (2x8)
Sapphire pulse RX 580 8 GB kutu var
Corsair VS550 80+ psu kutu var
Corsair Spec-05 Kasa kutu var
Adata SU650 240 GB ssd (sata) kutu var
1 tb toshiba hdd (kutu yok)
Garantileri bitti, faturası hazır sistem olarak mevcut. Kendim satıyorum düşünürsen 8k, detayları konuşabiliriz.
Monitör’de varBüyük ihtimalle 6500xt ekran kartı içeren bir sistem araman gerekecek.
Mönitör'de 144hz bulabilirsin diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapma gözünü sevem bu sisteme 8k diyorsun öylemi neden 6500xt almasın daha iyi fiyattan arkadaş teklifini yapar ortayı buluruz
Ben cevabında göremedim mönitörü.Monitör’de var
unutmuşum yazmayı şimdi ekledimBen cevabında göremedim mönitörü.
Tamam da burası satış yeri mi? Kendi kişisel ürününü oldu olacak bir de link atsaydın.unutmuşum yazmayı şimdi ekledim
Dostum neden durup dururken bana atar gider yapıyorsun. Adam 8k civarı pc aradığını söylemiş bende tam o civarda olduğu için kendi sistemimi yazdım.Tamam da burası satış yeri mi? Kendi kişisel ürününü oldu olacak bir de link atsaydın.
Aç ilanını burada zaten talep görür ise mesaj atılır. Konu içerisinde yasak satış yapmak.
İkinci El
forum.donanimarsivi.com
ilk önce kuralları öğren sonra hitap şeklini değiştir. Atar gider ile ilgisi yok ben sadece bilgilendirme yapıyorum. Yasak öyle kendi ürünlerinin tanıtımını satışını yapmak. Mod aktif değil aktif olunca anlarsın.Dostum neden durup dururken bana atar gider yapıyorsun. Adam 8k civarı pc aradığını söylemiş bende tam o civarda olduğu için kendi sistemimi yazdım.
sildim yeterki susilk önce kuralları öğren sonra hitap şeklini değiştir. Atar gider ile ilgisi yok ben sadece bilgilendirme yapıyorum. Yasak öyle kendi ürünlerinin tanıtımını satışını yapmak. Mod aktif değil aktif olunca anlarsın.
Böyle bir hitap şekli olmaz lütfen ilk önce nasıl konuşulacağını öğren ve forum kurallarına bak. Hem suçlusun hem güçlü. Nereden alıyorsun bu egoyu? insanca uyardım seni. 2.el sayfasının linkini attım. Daha neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum cidden.sildim yeterki sus
Bu sistem ile güncel Call of duty oyunlarını hikayeli olarak 60 fps oynayabilir miyimToplam 7415 TL. Kalan parayla ikinci elden monitör bakabilirsin.
![]()
Tertemiz 8 Aylık İ3 10100f - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1038397750
Tertemiz 8 Aylık İ3 10100f - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
GSKİLL TRİDENT Z 2*8gb RGB DDR4 3000MHZ CL16 RAM - RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1039588284
GSKİLL TRİDENT Z 2*8gb RGB DDR4 3000MHZ CL16 RAM - RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Kioxia Exceria LRC10Z250GG8 PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z250GG8 PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z250GG8 PCI-Express 3.0 250 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.086,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Oynarsınız ama asıl tavsiyem bir ara itopyada 7000 tl'ye 6500 xt sistem satılıyordu, aynı fiyata benzer bir sistem yakalarsanız hem 0 olur hem daha iyi olur. Kalan 1000 tl ile de ikinci elden monitör alırsınız.Bu sistem ile güncel Call of duty oyunlarını hikayeli olarak 60 fps oynayabilir miyim