Çözüldü✓ 8+4 gb ram sıkıntı çıkartır mı ?

unclear

80+
Reaksiyon skoru
7
şu an 8 gb 2666mhz cl16 ram kullanıyorum bunun yanına aynı özelliklere sahip 4gb ram eklesem benim için sıkıntı olur mu ?

şu an 8 gb 2666mhz cl16 ram kullanıyorum bunun yanına aynı özelliklere sahip 4gb ram eklesem benim için sıkıntı olur mu ?
çıkarmaz arkadaşımda 12 gb kullanıyor bi sıkıntı yok

Sıkıntı yok ama 8 almanı tavsiye ederim almışken İlla 4 alacaksan sıkıntı yok

çıkarmaz arkadaşımda 12 gb kullanıyor bi sıkıntı yok
peki performansa etkisi nedir dayı çok etkiliyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sağ olasın

Sıkıntı yok ama 8 almanı tavsiye ederim almışken İlla 4 alacaksan sıkıntı yok
sağ ol reis

sağ olasın

sağ ol reis
etkilerde çok etkiler mi bilemem

sağ olasın

sağ ol reis
8 gb ucu ucuna yetiyor günümüzde 12gb 2 yıl daha götürür rahatça

Sıkıntı olmaz fakat çip ve MHz'lerin uyması lazım yani aynı model almaya özen gösterin özellikle çip ve MHz'lere.

Sıkıntı çıkarmaz. Eskisinden bir tık iyi performans olur. Ama performansın %5-15 daha artmasını istiyorsanız 4GB RAM almak yerine 8GB RAM alın (8+8GB olur dual channel çalışır böylece ve performans uçar).

Sıkıntı çıkarmaz. Eskisinden bir tık iyi performans olur. Ama performansın %5-15 daha artmasını istiyorsanız 4GB RAM almak yerine 8GB RAM alın (8+8GB olur dual channel çalışır böylece ve performans uçar).
sağ ol reis ya zaten performansta bir sıkıntım yoktu sadece lafta olsun diye alıcaktım

şu an 8 gb 2666mhz cl16 ram kullanıyorum bunun yanına aynı özelliklere sahip 4gb ram eklesem benim için sıkıntı

Sorun olmaz tak bas
reis taktım bastım pc kendininden geçti açtıgım zaman anakarttan beyaz lamba yandı 4gb rami çıkartmama rağmen devam etti bilgisayarcıya götürdüm kendini korumaya almıs dedi değişime göndericem rami

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri