çıkarmaz arkadaşımda 12 gb kullanıyor bi sıkıntı yokşu an 8 gb 2666mhz cl16 ram kullanıyorum bunun yanına aynı özelliklere sahip 4gb ram eklesem benim için sıkıntı olur mu ?
peki performansa etkisi nedir dayı çok etkiliyor muçıkarmaz arkadaşımda 12 gb kullanıyor bi sıkıntı yok
sağ olasınOlmaz
sağ ol reisSıkıntı yok ama 8 almanı tavsiye ederim almışken İlla 4 alacaksan sıkıntı yok
etkilerde çok etkiler mi bilemempeki performansa etkisi nedir dayı çok etkiliyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağ olasın
sağ ol reis
8 gb ucu ucuna yetiyor günümüzde 12gb 2 yıl daha götürür rahatçapeki performansa etkisi nedir dayı çok etkiliyor mu
sağ olasın
sağ ol reis
8+4 dual channel olmuyor. Performans artışı istiyorsanız 8+8 yapınşu an 8 gb 2666mhz cl16 ram kullanıyorum bunun yanına aynı özelliklere sahip 4gb ram eklesem benim için sıkıntı olur mu ?
Sıkıntı olmaz fakat çip ve MHz'lerin uyması lazım yani aynı model almaya özen gösterin özellikle çip ve MHz'lere.şu an 8 gb 2666mhz cl16 ram kullanıyorum bunun yanına aynı özelliklere sahip 4gb ram eklesem benim için sıkıntı olur mu ?
Sorun olmaz tak basşu an 8 gb 2666mhz cl16 ram kullanıyorum bunun yanına aynı özelliklere sahip 4gb ram eklesem benim için sıkıntı olur mu ?
yanlış bilgi 8+4 de dual channel çalışır. 4+4 dual geriye kalan 4 single olur.8+4 dual channel olmuyor. Performans artışı istiyorsanız 8+8 yapın
sağ ol reis ya zaten performansta bir sıkıntım yoktu sadece lafta olsun diye alıcaktımSıkıntı çıkarmaz. Eskisinden bir tık iyi performans olur. Ama performansın %5-15 daha artmasını istiyorsanız 4GB RAM almak yerine 8GB RAM alın (8+8GB olur dual channel çalışır böylece ve performans uçar).
şu an 8 gb 2666mhz cl16 ram kullanıyorum bunun yanına aynı özelliklere sahip 4gb ram eklesem benim için sıkıntı
reis taktım bastım pc kendininden geçti açtıgım zaman anakarttan beyaz lamba yandı 4gb rami çıkartmama rağmen devam etti bilgisayarcıya götürdüm kendini korumaya almıs dedi değişime göndericem ramiSorun olmaz tak bas