Neler Yeni

(8/8) Ödüllü Satranç Turnuvası

DaffyGraphic

80+ Silver
Sen söylemesen belki kimse bilmiyor olacaktı. Nasıl engellenebilir ki?

@Turabi canım yenilsen de bir şey olmaz katıl gitsin. Senin bilgisayarın yoksa sana direkt game pass yerine başka bir şey veririz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AZ'de yasak mı?
Hayır ya, bir kötü bir olay oldu, dc kullandığım zamanlardan, o zamandan discord kullanmıyorum. Hem, scriptchildlerle dolu discord, ellerinde bir mernis datası, önüne gelen kişiyi tehdit ediyorlar, ayrıca güvenlik açıkları da var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hayır ya, bir kötü bir olay oldu, dc kullandığım zamanlardan, o zamandan discord kullanmıyorum. Hem, scriptchildlerle dolu discord, ellerinde bir mernis datası, önüne gelen kişiyi tehdit ediyorlar, ayrıca güvenlik açıkları da var.
Ha güvenlik sebebinden.

DaffyGraphic

80+ Silver
Sen söylemesen belki kimse bilmiyor olacaktı. Nasıl engellenebilir ki?

@Turabi canım yenilsen de bir şey olmaz katıl gitsin. Senin bilgisayarın yoksa sana direkt game pass yerine başka bir şey veririz.

AZ'de yasak mı?
Herkes ekran açabilir oynarken, onda da ikincil bir monitör yardıma geliyor. Artık insanların hakkını yiyebiliyolarsa, buyursunlar, 3 tl kaybedeceğiz zaten.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Herkes ekran açabilir oynarken, onda da ikincil bir monitör yardıma geliyor. Artık insanların hakkını yiyebiliyolarsa, buyursunlar, 3 TL kaybedeceğiz zaten.
Telefondan ekran açılıyor mu hocam DC de

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Telefondan ekran açılıyor mu hocam DC de
Açmana gerek yok senin. Kimsenin gerek yok ya yani kim kontrol edecek ki? Satranç dikkat gerektiren bir oyun. Kişiye bi de DC yayınına bak mı diyelim?

kırmızışarapp

80+ Silver
Dostum kaç gündür görüyorum. Turnuva falan düzenliyorsun bir sürü. Tebrik ederim valla. Çok kolay iş değil bence.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Açmana gerek yok senin. Kimsenin gerek yok ya yani kim kontrol edecek ki? Satranç dikkat gerektiren bir oyun. Kişiye bi de DC yayınına bak mı diyelim?
Bu Dc kısmına # yazıyor muyuz hocam.

Ben de katıldım hocam, hadi hayırlısı, antrenman yapalım biraz :d
Ben nerdeyse açılışımı bile unuttum .dd

Top Bottom