Turabi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,176
Çoklu hesap olunca noluyor ki?çoklu hesap açmaktan dolayı ban attılar
Çoklu hesap olunca noluyor ki?çoklu hesap açmaktan dolayı ban attılar
evet malesefEn az 8 tane hesabım var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok hesap açınca ban mı yiyoruz
bende bilmiyorum 2. hesap açmıştım ban attılar her açtığım hesap 5 dakika sonra ban yemeye başladıÇoklu hesap olunca noluyor ki?
Lichess mı chess.com mu?Alıntıyı görüntüle
chess
03.06.2022 Cuma 18.00
Hızlı iletişim için Discord zorunludur.
Turnuva Ödülü
Alıntıyı görüntüle
Not: Ödül değiştirilemez. Hediye edilebilir. Eğer ödül için alınan kod geçersiz ise yardımda bulunamam maalesef. Ama sorun olacağını zannetmiyorum. Yeni alındı çünkü.
Katılım formu:
![]()
DA Forum Ödüllü Satranç Turnuvası #3
📍 lichess veya lichess.org 📅 03.06.2022 Cuma 18.00 🏆 2 aylık Game Passforms.gle
Konuşmak zorunlu mu ne yasak. Satrançta konuşulur mu elenirsin.Konuşmak zorunlu mu?
Bir kişi sorun yaşadığı için chess.comLichess mı chess.com mu?
Heh iyi bari katılayım.Konuşmak zorunlu mu ne yasak. Satrançta konuşulur mu elenirsin.
Ok yazın benide.Konuşmak zorunlu mu ne yasak. Satrançta konuşulur mu elenirsin.
Bir kişi sorun yaşadığı için chess.com
Bu arada Lichess'ta üyelik gerekmiyor. Anonim olarakta oynayabilirsiniz arkadaşlarınızla. Lichess ın farkı tamamen ücretsiz olması zaten.Konuşmak zorunlu mu ne yasak. Satrançta konuşulur mu elenirsin.
Bir kişi sorun yaşadığı için chess.com
Yarın 6'da forum dm'den iletişim kuruyoruz değil mi?Seni biz yazmıyoruz. Sen form dolduruyorsun. Ama ilk 8 ne yazık ki doldu. Sadece yedek olabilirsin. Gelmeyen olursa seni alırız. Kabul müdür?
Ya ben lichess olarak başvurdum sonra chess olarak değiştirilmis. Ne olucskSeni biz yazmıyoruz. Sen form dolduruyorsun. Ama ilk 8 ne yazık ki doldu. Sadece yedek olabilirsin. Gelmeyen olursa seni alırız. Kabul müdür?
Hiç sorun değil. Zaten iletişim halinde olacağız. Yeni hesap açarsın. No problema!Ya ben lichess olarak başvurdum sonra chess olarak değiştirilmis. Ne olucsk
Discord'u olanlarla discord ile iletişim kuracağım daha rahat oluyorYarın 6'da forum dm'den iletişim kuruyoruz değil mi?
Nasıl yeni hesap açarım zaten chess üyeliğim var ama form da lichess olarak doldurdum neyse hocam discoddan yazarsınız zaten.Hiç sorun değil. Zaten iletişim halinde olacağız. Yeni hesap açarsın. No problema!
Discord'u olanlarla discord ile iletişim kuracağım daha rahat oluyor