Kayıt yaptırdım az önceGeçen yapılan editi izledim ranklar adil değil çok smurf hesap var adillik sağlayabilirseniz ödüllü yaparım @Mehmet Yılmaz gelirse beni de yazın
Hocam editi beğendiniz miGeçen yapılan editi izledim ranklar adil değil çok smurf hesap var adillik sağlayabilirseniz ödüllü yaparım @Mehmet Yılmaz gelirse beni de yazın
Beni de kayıt etseneKayıt yaptırdım az önce
20fps olmasının dışında sorun yok elinize sağlıkHocam editi beğendiniz mi
hocam beni al
2022Valorant ban yedirmeyen hileler 2023
Enter
Abi kazanan takımın evlerine zurna dürüm hediyeli olsun20fps olmasının dışında sorun yok elinize sağlık
Ve kapıda ödeme gelir.Abi kazanan takımın evlerine zurna dürüm hediyeli olsun
hocam yaz beniDA Forum Valorant Turnuvası'nın üçüncüsü ile beraberiz. Bu cumartesi saat 19-20 gibi yapılacaktır. Daha tam kesin değildir.
Hızlı iletişim için DC kanalına girmeniz gerekmektedir. İlgili duyurular bu DC sunucusundan yapılacaktır:
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
DİKKAT: DA FORUM sunucusundan banlı olanlar turnuvaya katılamazlar.
DİKKAT 2: Eğer gelemiyorum derseniz ve yerinize biri geçerse katılım hakkınız kaybolur.
DİKKAT 3: 21 'inci ve sonraki başvurular yedek olarak kaydedilecektir.
DİKKAT 4: Eğer bilmemiz gereken bir şey varsa lütfen bildiriniz.
Kayıt formu:
Katılıp katılmadığımizi ogrenebiliyormuyuzDA Forum Valorant Turnuvası'nın üçüncüsü ile beraberiz. Bu cumartesi saat 19-20 gibi yapılacaktır. Daha tam kesin değildir.
Hızlı iletişim için DC kanalına girmeniz gerekmektedir. İlgili duyurular bu DC sunucusundan yapılacaktır:
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
DİKKAT: DA FORUM sunucusundan banlı olanlar turnuvaya katılamazlar.
DİKKAT 2: Eğer gelemiyorum derseniz ve yerinize biri geçerse katılım hakkınız kaybolur.
DİKKAT 3: 21 'inci ve sonraki başvurular yedek olarak kaydedilecektir.
DİKKAT 4: Eğer bilmemiz gereken bir şey varsa lütfen bildiriniz.
Kayıt formu: