- Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur da yok ki 23 takım gibi bir şey olur mu? olmazsa sıkını değil
Olur da yok ki 23 takım gibi bir şey olur mu? olmazsa sıkını değil
Şimdi 18.45 dimi istersen kardeşimi getiririm.Olur da yok ki 2
Kardeşini de getir. Ama katılabilir misiniz bilmem. Yani tam 15 kişi olmalıyız ki turnuva yapalım. Kardeşinle beraber tam 15 kişi oluyor. Ama biri sözünde durup gelmezse bilmiyorum.Şimdi 18.45 dimi istersen kardeşimi getiririm.
Tamam hallederiz her türlü sen yaz okey miKardeşini de getir. Ama katılabilir misiniz bilmem. Yani tam 15 kişi olmalıyız ki turnuva yapalım. Kardeşinle beraber tam 15 kişi oluyor. Ama biri sözünde durup gelmezse bilmiyorum.
Hatta foruma üye yapıyorum şu an forumu doldurur şimdi bekle azKardeşini de getir. Ama katılabilir misiniz bilmem. Yani tam 15 kişi olmalıyız ki turnuva yapalım. Kardeşinle beraber tam 15 kişi oluyor. Ama biri sözünde durup gelmezse bilmiyorum.
Yaşı kaçTamam hallederiz her türlü sen yaz okey mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta foruma üye yapıyorum şu an forumu doldurur şimdi bekle az
Cevabı gelmedi. Ama onun da yeri doldu be. Ondan önce başkası doldurdu.Falcon ismi forumdaki formu doldurdu bak knk
Ben galiba gelemeyecegim.Evin içi karışık da.Alıntıyı görüntüle
21.06.2022 - 19.00
DA Forum DC sunucusu
⚠Discord'da 18.45'e kadar aktif olunuz. Yoksa gelmediğiniz düşünülerek yerinize başkası bulunabilir.
⚠Aşağıdaki DC sunucusuna katılmanız hızlı ve etkili iletişim için gereklidir:
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Katılım formu:
DA Forum Valorant Turnuvası #6
📅21.06.2022 - 19.00 📍DA Forum DC sunucusu ⚠Discord'da 18.45'e kadar aktif olunuz. Yoksa gelmediğiniz düşünülerek yerinize başkası bulunabilir. ⚠Aşağıdaki DC sunucusuna katılmanız hızlı ve etkili iletişim için gereklidir: https://discord.gg/bjn4NDcKforms.gle
@Mert Özkaya @ThorJ @Turabi @mexvell67 @RGB Delisi @Onurdz @S3na @SüleymanÇakır. @Mehmet Yılmaz @DerratiX @TamerKs
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Proletarya @Besim Tibuk
Cevabı gelmedi. Ama onun da yeri doldu be. Ondan önce başkası doldurdu.
Al dostum boş alanBen galiba gelemeyecegim.Evin içi karışık da.
O zaten formu doldurmamış. Bi dur bakalım. Belki gelmeyen olur. O zaman direkt onu alırız.Al dostum boş alan
Tamamdır.O zaten formu doldurmamış. Bi dur bakalım. Belki gelmeyen olur. O zaman direkt onu alırız.