Katılmak istersen formu doldurabilirsin. Ama senle beraber 5 kişi olduğu için müsabakanın yapılıp yapılmayacağı belli değil. 10 kişi olsa iyi olurdu.Valodan sonra CS Spray Pattern'leri yoruyor biraz. Bir de valoda oynamak daha kolay CS'ye kıyasla. CS için yaşlandık ama madem eğlencesine olacak ben de gelebilirim.
Doldurayım. Olmayacak gibi olursa DC grubundan duyuru yaparsınız.Katılmak istersen formu doldurabilirsin. Ama senle beraber 5 kişi olduğu için müsabakanın yapılıp yapılmayacağı belli değil. 10 kişi olsa iyi olurdu.
Hem sunucudan hem de forumdan konu açarak duyuru yaparımDoldurayım. Olmayacak gibi olursa DC grubundan duyuru yaparsınız.
hocam bende katılmak istiyorum da hesap seçkin degil napıcazTurnuva eğlencesinedir. Ücretsizdir.
Turnuvaya giriş için FACEIT kullanmanız zorunludur.
Turnuva FACEIT HUB sistemi ile gerçekleşecektir.
Hızlı iletişim, oyuna katılabilmeniz ve duyurulardan haberdar olabilmek için DC sunucuna katılımınız zorunludur.
22 mayıs pazar saat 20.00 'da başlanacaktır.
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Kayıt formu:
DA FORUM CS:GO TURNUVASI #1
forms.gle
Hesabın seçkin olmasına gerek yok.hocam bende katılmak istiyorum da hesap seçkin degil napıcaz
Valo bebe oyunuE olm niye kimse başvurmuyor? cs daha çok sarar dediniz valo akıp gidiyo valla
Ya ne alakası var?Valo bebe oyunu
(!)Ya ne alakası var?
Yani konuya 700 kişi bakmış nasıl sadece 7 kişi toplayabiliyoruz anlamadım
formu doldurdum kabul edildigimi nerden anlıyabilirim?Hesabın seçkin olmasına gerek yok.