apu vistemiyorum açıkcası 2. el de annem kabul etmez donanım arşivinin geçenki 8.5 luk 2060 lı sistemi mükemmeldi ama ankara mağazasınıda aradım stok kalmamışİkinci el veya apu olur mu?
Şuan yok galiba bu bütceye hazır sistem toplamada pahalı gelir bencede @MuratTheFounderOfGariban Sıfır bu bütceye pc toplayabilirmiyiz?apu vistemiyorum açıkcası 2. el de annem kabul etmez donanım arşivinin geçenki 8.5 luk 2060 lı sistemi mükemmeldi ama ankara mağazasınıda aradım stok kalmamış
Knk ekran kartini 2. El tercih edersen toplanabilir bence.Merhaba 8-9 bin civarı bütçem var geçenki donanım arşivi sistemini alamadım çünkü annem bugün söyledi alalım araştır bir tane diye monitör ayrı olarak 1.5k civarıda monitöre bütçem var
şuan olmasına gerek yok da kısa süre içerisinde işte donanım arşivi pc hocası yeni bir sistem çıkartır mıŞuan yok galiba bu bütceye hazır sistem toplamada pahalı gelir bencede @MuratTheFounderOfGariban Sıfır bu bütceye pc toplayabilirmiyiz?
Yeni çıkardılarda belki başka youtuberler çıkarır onuda bilemeyiz yani stok falanda sıkıntı.şuan olmasına gerek yok da kısa süre içerisinde işte donanım arşivi pc hocası yeni bir sistem çıkartır mı
link atar mısınız hocam ben bir tanesine bakmıştım stok yok yazıyorduSuan bu fiyata pchocasi sistemini satıyorlar 7.5 8 bine
1650 li kasa alanlar satıyor onu demek istedi sanırmlink atar mısınız hocam ben bir tanesine bakmıştım stok yok yazıyordu
Özelden yazabilirsin boş zamanda bakabilirim bu günlerde çok doluyumMerhaba 8-9 bin civarı bütçem var geçenki donanım arşivi sistemini alamadım çünkü annem bugün söyledi alalım araştır bir tane diye monitör ayrı olarak 1.5k civarıda monitöre bütçem var