8 Bin TL Kasa önerisi, VatanPc

vatanda teker teker toplamaya çalıştım o fiyatlar ne aga 10400f 1800 tl ekran kartları uçmuş kalbime indi

8k’a Ryzen 5 3600’li sistem toplanmaz mı hocam pek bilgim yok soruyorum sadece. Yoksa sizce de mi hazır sistemi almalıyım.
Hocam attığım sistemi al geç ram mhz evet düşük biraz ama 3600 ile aynı performansta bir işlemci.

Hocam attığım sistemi al geç ram mhz evet düşük biraz ama 3600 ile aynı performansta bir işlemci.
Hocam parça parça alınması gerekiyor çift kredi ile ödenicek. Hazır sistem kasada bölünmüyor

Hocam parça parça alınması gerekiyor çift kredi ile ödenicek. Hazır sistem kasada bölünmüyor
Hocam bu sistemi parça parça topla bi 10400 değilde 10400F ile yakın fiyat çıkıyorsa al.

hocam o zaman işin içinden çıkılmaz baktım bazı parçaları daha ucuz seçtim kasa psu koymadım 7600 oldu

hocam o zaman işin içinden çıkılmaz baktım bazı parçaları daha ucuz seçtim kasa psu koymadım 7600 oldu
Hocam parça parça çıkıyor kredi tekte alamıyorum maalesef ne yapmamı önerirsiniz? Çünkü cidden aynı parçaları parça parça ekleyince tam 8760 ediyor ve 10400F ile.

Hocam kasa ve ssd sıkıntı değil mi ?

vatandan ürün parça alınmaz yeri geldiğinde ucuz oluyor yeri geldiğinde de pahalı oluyor vatan dışında toplasan daha iyi olur

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Fp canavarı ve vatan PC mi funny as funny number

Geri