Neler Yeni

8 Ekim 2020 Diyanet'e 5 bin personel müjdesi

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Ateise ona göre herhangi bir dine yapılan yatırım gereksizdir
hala konunun din ile alakalı olduğunu düşünüyorsunuz. konu yatırım ile alakalı, para ile alakalı, liyakat ile alakalı hocam neden anlamak istemiyorsunuz

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
hala konunun din ile alakalı olduğunu düşünüyorsunuz. konu yatırım ile alakalı, para ile alakalı, liyakat ile alakalı hocam neden anlamak istemiyorsunuz
Biliyorum ama bir ateistin dinsel bir yatırımın gerekli olduğnu düsünmez zaten aynı zamanda bunlar sene basında diyanete veriliyor diyanet istediğni yapabilir.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Biliyorum ama bir ateistin dinsel bir yatırımın gerekli olduğnu düsünmez zaten aynı zamanda bunlar sene basında diyanete veriliyor diyanet istediğni yapabilir.
diyanetin olmaması gerektiğini savunuyorum ben hocam. kaldı ki, diyanet kendisine verilen bütçenin yetersiz olduğunu belirtip ek bütçe aldı.. bunu hatırlatırım

robin

80+ Silver
diyanetin olmaması gerektiğini savunuyorum ben hocam. kaldı ki, diyanet kendisine verilen bütçenin yetersiz olduğunu belirtip ek bütçe aldı.. bunu hatırlatırım
bu olayı inançsal bakımdan değil ekonomik açıdan değerlendirmiştim. konu nasıl benim inancıma geldi anlayamadm :)

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
bu olayı inançsal bakımdan değil ekonomik açıdan değerlendirmiştim. konu nasıl benim inancıma geldi anlayamadm :)
Senin inancında önemli "sen üretmeyen bir yer demişin" sana göre din farketmeksizin dinle alakalı yatırımlar gereksizdir.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Gördüm 2019 daymıs
1602715712377.png

37 milyar TL türkiye'nin şuanda kasasında bulunan para kadar neredeyse :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin inancında önemli "sen üretmeyen bir yer demişin" sana göre din farketmeksizin dinle alakalı yatırımlar gereksizdir.
üreten yer mi ?

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork

robin

80+ Silver
Ondan mı her cuma camiler dolup taşıyor?
Ülkenin %98-%99 Müslüman olduğu için genele bakarak dünyadaki Müslüman ülkeler arasında biz de yer alıyoruz.
TR'de 85.000 camii var. İngiltere'de 18.000 kilise var, Almanya'da 24.000. Türkiye'de bu kadar fazla olması garip değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,003
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom