Neler Yeni

8 GB RAM × 16 GB RAM BIRLIKTE UYUMLU ÇALIŞIR MI ?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba benim Asus Tuf Gaming
F15 serisi gaming laptopum var. Şu an 8 GB ram takılı ve ben de uygun fiyatlı olduğu için Kingston markasının 16 GB'lik ramini almıştım. Cl, MHz değerleri bilgisayarımla uyumlu. Fakat markalar farklı. Eğer taksam herhangi bir sorun oluşur mu ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

F15 serisi gaming laptopum var. Şu an 8 GB ram takılı ve ben de uygun fiyatlı olduğu için Kingston markasının 16 GB'lik ramini almıştım. Cl, MHz değerleri bilgisayarımla uyumlu. Fakat markalar farklı. Eğer taksam herhangi bir sorun oluşur mu ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sorun olmaz fakat taktıktan sonra 8gb rami satıp onuda 16 yapın daha verimli olur 24gb kulağa da saçma geliyor.

(Tak dene gör) bir zararı olmaz çalışır

Reisler eywallah bı de ben takmayı biliyom ama takarken çok sert bı müdahalede bulunmadıkça anakart zarar görmez di mi ?

Geri