Kullanılan ram o.Arkadaşlar selam. 8 GB RAM'im var fakat burada 3 GB gösteriyor. Hatta PES 2021 özellikler kısmında 7 GB gözüküyor?
Alıntıyı görüntüle
Düzgün bak 3,9Kullanılan ram o.
Pes 2021 benim 10700k ya da yetersiz diyor oyun içinde sıkıntı yoksa takılma pek..evet
Biliyorum hocam fakat system req testlerinde vs. 7 GB gözüküyor pes 2021 girmeden önce ram yetersiz diye hata veriyor
Kullanılan 3 kullanabiler 3.9Düzgün bak 3,9
Ram vergisi.Arkadaşlar selam. 8 GB RAM'im var fakat burada 3 GB gösteriyor. Hatta PES 2021 özellikler kısmında 7 GB gözüküyor?
Alıntıyı görüntüle
3 GB göstermiyor 8 GB RAM'in var bunun sen 6.9 GB'ını kullanabilirsin. Burada ki sıkıntı bu senin 1.1 GB kaybın var. 3 GB kullanımda 3.9 GB boşta yani senin RAM Kapasiten şuan 6.9 GB.Arkadaşlar selam. 8 GB RAM'im var fakat burada 3 GB gösteriyor. Hatta PES 2021 özellikler kısmında 7 GB gözüküyor?
Alıntıyı görüntüle
1.1 GB ram nereye gidiyor onu bulamıyorum.3 GB göstermiyor 8 GB RAM'in var bunun sen 6.9 GB'ını kullanabilirsin. Burada ki sıkıntı bu senin 1.1 GB kaybın var. 3 GB kullanımda 3.9 GB boşta yani senin RAM Kapasiten şuan 6.9 GB.
ramleri çıkart ve yerlerini değiştirArkadaşlar selam. 8 GB RAM'im var fakat burada 3 GB gösteriyor. Hatta PES 2021 özellikler kısmında 7 GB gözüküyor?
Alıntıyı görüntüle