Oynayacağın oyunlarda ramin önemi varsa rami düşürmek mantıklı değil.Alacağım sistemdeki rami 8e düşürüp
Monster pusat k3 pro almak mantıklı mı?
1 2 aydır sistem toplama çalışıyordum klavyeye bütçem kalmaz diye a101 den 40 TL'ye piranha klavye almıştım o duruyor ama bi mekanik klavye de yakışır diyor insanmekanik klavye alman daha iyi olucaktır ram i daha sonra arttırabilirsin ama klavye daha pahalıya patlar
o zaman ram almalısınız1 2 aydır sistem toplama çalışıyordum klavyeye bütçem kalmaz diye a101 den 40 TL'ye piranha klavye almıştım o duruyor ama bi mekanik klavye de yakışır diyor insan
Mübarek gamrgarajda 8gb rame 389 tl alıyor ramın piyasası yüksek herhalde16 yapıp geçici bir süreliğine 20-30 TL lik klavye alırsın
ama 8gb ram yeter klavye almakta mantıklı
Rust oynamyı düşünüyorum o da 12 gb ram kullanıyor 8 gb rame drop girer diye korkuyorumOynayacağın oyunlarda ramin önemi varsa rami düşürmek mantıklı değil.
Siri diyor ki;1 2 aydır sistem toplama çalışıyordum klavyeye bütçem kalmaz diye a101 den 40 TL'ye piranha klavye almıştım o duruyor ama bi mekanik klavye de yakışır diyor insan
Kit şeklinde almasan da olur. 8 GB ramden iki tane al, sağ tarafta adet seçme bölümü var.Mübarek gamrgarajda 8gb rame 389 TL alıyor ramın piyasası yüksek herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rust oynamyı düşünüyorum o da 12 gb ram kullanıyor 8 gb rame drop girer diye korkuyorum
Rust oynayacaksanız 16gbtan feda etmek saçmaMübarek gamrgarajda 8gb rame 389 TL alıyor ramın piyasası yüksek herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rust oynamyı düşünüyorum o da 12 gb ram kullanıyor 8 gb rame drop girer diye korkuyorum
Dediğiniz gibi ama crucial ballistix 8gb 3000mhz rame 389tl alıyor bende bu konuyu açarken hesapladımKit şeklinde almasan da olur. 8 GB ramden iki tane al, sağ tarafta adet seçme bölümü var.
2x8 şeklinde alınca fiyat baya artıyor.
Seçili ramın piyasa değeri ne kadarDediğiniz gibi ama crucial ballistix 8gb 3000mhz rame 389tl alıyor bende bu konuyu açarken hesapladım