Neler Yeni

8 Gb ram yanına 16 GB ram takmak mantıklı mı?)

Lycn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk
Merhaba arkadaşlar apu bir sistemim toplamıştım o zamanlar idarelik olsun diye 8 Gb Corsair marka ram almıştım zamanla yükseltme yaparım diye . Şimdi elime para geçti 16 GB ram almak istiyorum dual chenell muhabbeti işe yaramaz diye düşünüyorum çok oyun oynayan birisi değilim genelde autocad gibi programlar bazen valo pubg GTA fln oynuyorum. Anakartim msi b450m pro max işlemci r3 2200g orta fiyatlı ekran kartı önerileriniz varsa yazar mısınız şimdiden teşekkürler arkadaşlar)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,082
İsim
Emre Zengin
Merhaba arkadaşlar apu bir sistemim toplamıştım o zamanlar idarelik olsun diye 8 Gb Corsair marka ram almıştım zamanla yükseltme yaparım diye . Şimdi elime para geçti 16 GB ram almak istiyorum dual chenell muhabbeti işe yaramaz diye düşünüyorum çok oyun oynayan birisi değilim genelde autocad gibi programlar bazen valo PUBG GTA fln oynuyorum. Anakartim msi b450m pro max işlemci r3 2200g orta fiyatlı ekran kartı önerileriniz varsa yazar mısınız şimdiden teşekkürler arkadaşlar)
APU sistemlerde dual channelda FPS %40 falan artıyor. O işlemciyi fazla yüksek ekran kartı takamazsın. Senin yerine olsam işlemciyi satar. 2.elden Ryzen 5 5600G arardım. 16 GB RAM aldığın zamanda dual channel çalışması gerek. Laptoplarda 4+16 Dual Channel çalıştırıyorlar mesela.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lycn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,934
Üyeler
169,794
Son üye
dannyfu
Top Bottom