Elraen in parva Kasasını alıcam Rx 580 mi yoksa gtx 1650 süper mi ekliyim sizce
Markalar elinde olan çipleri takıyorlar mesela birinde b die var birinde c die var olabilir bu ayni marka olsada ama boyle konularda en az sorun çikaran kingston diye biliyorumişte o her marka da olmuyor
içime su serptin. benim bebek orda sevgilisini bekliyordu.çip farkı çıkar diye single almıyordum kingston az sorun çıkarması beni rahatlattıMarkalar elinde olan çipleri takıyorlar mesela birinde b die var birinde c die var olabilir bu ayni marka olsada ama boyle konularda en az sorun çikaran kingston diye biliyorum
Bence yinede onu satip dual channel ram alın derim her ne kadar az sorun cikarsada her şey olabiliriçime su serptin. benim bebek orda sevgilisini bekliyordu.çip farkı çıkar diye single almıyordum kingston az sorun çıkarması beni rahatlattı
NEEEE ? 3-4 dakika mı ? Dalga geçiyorsun sanırım.hayır ssd dursun kesinlikle çünkü windowsu ona kuracaksınız yoksa sistem ne kdar iyi olursa olsun 3 4 dk da falan açılır HDD ye kurarsan![]()
bende yakın zamanda öğrenmiştim. DRAM Components kısmının altındaki Part Number ve Die Density yazan değerler farklıysa sıkıntı galibaFarklı çip olup sorun çıkarmıyor benim ki o programda belli başlı şeyler farklılık gösterince sıkıntı çıkıyor sanırım benim ramler çarşamba pazarı gibi farklı çip ama şuan için sıkıntı çıkmadı Şans ya da kader
Kafadan salladim 3 4 dk diye ama hdd ler cidden çok yavaş aciliyor sistemi kurarsanNEEEE ? 3-4 dakika mı ? Dalga geçiyorsun sanırım.
hocam inventus çok pahalı ordan alınmaz bütçe nedir önereyim bende elraenn fanıyım ama çok pahalıElraen in parva Kasasını alıcam Rx 580 mi yoksa gtx 1650 süper mi ekliyim sizce
eski ide hdd vardı sata 3.0 olandan bahsetmiyorum. Wc gidiyordum dişimi fırçalayıp çayın altını yakıyordum geldiğimde daha açılmıyorduNEEEE ? 3-4 dakika mı ? Dalga geçiyorsun sanırım.
Pentiumlu tarihi eser olan bir bilgisayarım vardı. 40 saniyede açılıyordu. Sizin diskin canı çıkmıştır o zaman.eski ide HDD vardı sata 3.0 olandan bahsetmiyorum. Wc gidiyordum dişimi fırçalayıp çayın altını yakıyordum geldiğimde daha açılmıyordu![]()