Neler Yeni

8 GB Ram Yeterli mi

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Thaiphoon Burner indirip iki rami denemediğiniz sürece çip farkını anlayamazsınız 2 li satılan ramler testlere göre ayrılıp uygun hale getirildikleri için bir tık daha pahalı satılıyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
işte o her marka da olmuyor
Markalar elinde olan çipleri takıyorlar mesela birinde b die var birinde c die var olabilir bu ayni marka olsada ama boyle konularda en az sorun çikaran kingston diye biliyorum

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Markalar elinde olan çipleri takıyorlar mesela birinde b die var birinde c die var olabilir bu ayni marka olsada ama boyle konularda en az sorun çikaran kingston diye biliyorum
içime su serptin. benim bebek orda sevgilisini bekliyordu.çip farkı çıkar diye single almıyordum kingston az sorun çıkarması beni rahatlattı

Ekler

• WhatsApp Image 2020-09-02 at 16.12.30.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-02 at 16.12.30.jpeg
    66.5 KB · Hit: 24

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
içime su serptin. benim bebek orda sevgilisini bekliyordu.çip farkı çıkar diye single almıyordum kingston az sorun çıkarması beni rahatlattı
Bence yinede onu satip dual channel ram alın derim her ne kadar az sorun cikarsada her şey olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Hacı Hüsram
Farklı çip olup sorun çıkarmıyor benim ki o programda belli başlı şeyler farklılık gösterince sıkıntı çıkıyor sanırım benim ramler çarşamba pazarı gibi farklı çip ama şuan için sıkıntı çıkmadı Şans ya da kader

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
hayır ssd dursun kesinlikle çünkü windowsu ona kuracaksınız yoksa sistem ne kdar iyi olursa olsun 3 4 dk da falan açılır HDD ye kurarsan :D
NEEEE ? 3-4 dakika mı ? Dalga geçiyorsun sanırım.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Farklı çip olup sorun çıkarmıyor benim ki o programda belli başlı şeyler farklılık gösterince sıkıntı çıkıyor sanırım benim ramler çarşamba pazarı gibi farklı çip ama şuan için sıkıntı çıkmadı Şans ya da kader
bende yakın zamanda öğrenmiştim. DRAM Components kısmının altındaki Part Number ve Die Density yazan değerler farklıysa sıkıntı galiba

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Elraen in parva Kasasını alıcam Rx 580 mi yoksa gtx 1650 süper mi ekliyim sizce
hocam inventus çok pahalı ordan alınmaz bütçe nedir önereyim bende elraenn fanıyım ama çok pahalı

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
NEEEE ? 3-4 dakika mı ? Dalga geçiyorsun sanırım.
eski ide hdd vardı sata 3.0 olandan bahsetmiyorum. Wc gidiyordum dişimi fırçalayıp çayın altını yakıyordum geldiğimde daha açılmıyordu :D

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
eski ide HDD vardı sata 3.0 olandan bahsetmiyorum. Wc gidiyordum dişimi fırçalayıp çayın altını yakıyordum geldiğimde daha açılmıyordu :D
Pentiumlu tarihi eser olan bir bilgisayarım vardı. 40 saniyede açılıyordu. Sizin diskin canı çıkmıştır o zaman.

Top Bottom