Takıldığın sorularda öğretmenlere soruyu atabilirsin, seve seve çözüm yolunu göstereceklerdir.Hocam konuyu anlıyorum ama sorularda tosluyorum. Bunu nasıl halledebilirim? Fasikülüm var oradan çözüyorum
Hocam video çözümü var soruların ama yine de yapamıyorum. Elim ayağıma dolanıyor.Takıldığın sorularda öğretmenlere soruyu atabilirsin, seve seve çözüm yolunu göstereceklerdir.
Ayrıca EBA'dan test çözmeni tavsiye ederim. Matematik pratik ile geliştirilir.
Aklıma herhangi bir çözüm yolu gelmedi. Matematik temelin kötü olabilir.Hocam video çözümü var soruların ama yine de yapamıyorum. Elim ayağıma dolanıyor
Bizim sınavlar 5 Kasım'da başlıyor.ay sonu başlamıyor mu ?? ben daha hiç bir konuyu bilmiyorum
Temelim kötü. Sıfırdan mat kitabım var ama çok çözmüyorum. Köklü ifadeler ve bölmede sorun yaşıyorum. Daha birim çember sorularını bile tam olarak çözemiyorum Karman çorman oldu. Bir plan yapmalıyım hemenAklıma herhangi bir çözüm yolu gelmedi. Matematik temelin kötü olabilir.
Antrenmanlarla Matematik kitabını önerebilirim, temelini düzeltir. Ancak 8 güne sığdırman pek mümkün değil.
Özel ders al alabiliyorsan ben öyle yaptım çok iyi olduTemelim kötü. Sıfırdan mat kitabım var ama çok çözmüyorum. Köklü ifadeler ve bölmede sorun yaşıyorum. Daha birim çember sorularını bile tam olarak çözemiyorum Karman çorman oldu. Bir plan yapmalıyım hemen