Bimde Keysmart var 12000 btu. Fiyatı 17999 tl Peşin fiyatına 6 taksit (bonus-maximum-world). Arçelik firmasının ürünü. Sıkıntı yaşamazsın.Klima almak istiyorum 8 likte olur 12 likte odam küçük zaten sizin tavsiyeniz benim için önemlidir fiyat belirmek istemiyorum fiyat performans olmasını istiyorum yardımcı olurmusunuz
Linki varmı hocam elinizde ben bimde bulamadımdaBimde Keysmart var 12000 btu. Fiyatı 17999 TL Peşin fiyatına 6 taksit (bonus-maximum-world). Arçelik firmasının ürünü. Sıkıntı yaşamazsın.
Biraz daha iyisi olsun dersen TCL Elite var 18999 TL. (Bilkom bakıyor servisine)
Adana seyhanUygulamada değil dostum mağazalara bakman lazım. Hangi ildesin?
Şansa bak bende Adana Seyhan Tam olarak adresini verebilirsen, size yakın hangi mağazada varsa yardımcı olurum.Adana seyhan
Klima almak istiyorum 8 likte olur 12 likte odam küçük zaten sizin tavsiyeniz benim için önemlidir fiyat belirmek istemiyorum fiyat performans olmasını istiyorum yardımcı olurmusunuz
Hocam tcl dediğiniz cuma günü gelecekmiş herhalde nasıl klimadıe bir bilginiz var mıBimde Keysmart var 12000 btu. Fiyatı 17999 TL Peşin fiyatına 6 taksit (bonus-maximum-world). Arçelik firmasının ürünü. Sıkıntı yaşamazsın.
Biraz daha iyisi olsun dersen TCL Elite var 18999 TL. (Bilkom bakıyor servisine)
Adana da tüm mağazalarda mevcut şuan. Gidip alabilirsiniz.Hocam tcl dediğiniz cuma günü gelecekmiş herhalde nasıl klimadıe bir bilginiz var mı
Peki klima iyi midir yani fiyatı baya uygun ama üstüne 5 6 k daha koyup Arçelik veya Bosch mu alsak diye düşünüyoruz çünkü Tcl'i pek bilmiyorum daAdana da tüm mağazalarda mevcut şuan. Gidip alabilirsiniz
Türkiye piyasasına yeni girdi. İlerleyen yıllarda bu fiyata almak mümkün olmayacak. Bütçen varsa Arçelik ve Boschta alabilirsin ama, aralarında pek bir performans farkı olacağını sanmıyorum..Peki klima iyi midir yani fiyatı baya uygun ama üstüne 5 6 k daha koyup Arçelik veya Bosch mu alsak diye düşünüyoruz çünkü Tcl'i pek bilmiyorum da