3uncubayezit
80+
Evet arkadaşlar, 7 Martta sistemi kurdum, 8'inde ve 11'inde KB5050576 ve KB5053606 güncellemelerini yaptım. 8'inde yaptığım güncelleme sonrası Olay Görüntüleyicisinde sürekli olarak TPM-WMI (1796) and Service Control Manager (7023) Hatalarını gördüm ve KB5053606 güncellemesini de yaptım. Bir önceki güncellemede sadece hatalar gözükürken şuan hangi oyuna girersem gireyim ya oyun crash verip kapanıyor ya sistem donuyor reset atmak zorunda kalıyorum ya da sistem kendi kendine boot atıyor. Bu durum bazı arkadaşlarımda da mevcut. Denediğim oyunlar orjinal, Bios'um güncel driverlar güncel. Bu sorunu şu linkteki kişiler de son saatlerde yaşamış, güncellemeleri yapan başka arkadaşlar varsa bu sorunları yaşıyor mu? Olay Görüntüleyicisinde aynı hata kodları var mı? Kontrol ederlerse sevinirim. Ek olarak güncellemeyi yapmamış olan arkadaşlar tavsiyem odur ki yapmasın.
EDIT: Windows Güncelleştirmeler ekranından 8 ve 11 mart tarihinde yaptığım iki güncellemeyi de kaldırdım, yerine sistem otomatik olarak KB5051974 Güvenlik güncelleştirmesi ile KB5049621 güncelleştirmesini yaptı bilgisayarı yeniden başlattığımda. Şuan için ne oyunlarda ne de sistem boşta iken crash yedim. Gözlemlemeye devam ediyorum.
EDIT: Windows Güncelleştirmeler ekranından 8 ve 11 mart tarihinde yaptığım iki güncellemeyi de kaldırdım, yerine sistem otomatik olarak KB5051974 Güvenlik güncelleştirmesi ile KB5049621 güncelleştirmesini yaptı bilgisayarı yeniden başlattığımda. Şuan için ne oyunlarda ne de sistem boşta iken crash yedim. Gözlemlemeye devam ediyorum.
Son düzenleme: