Neler Yeni

8 sene önceki Laptop'a 144 hz Monitör Alınır mı ?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
O laptopda Point Blank'de bile 60FPS alırsınız 144hz alsanız bile hissetmezsiniz.

Düşündüğüm döngünün Amacı önden monitörü almak sonradan kasaya odaklanmak olacaktır. İlginize şimdiden teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntü çıkışın desteklerse ve oyunlarda +144 fps alırsan mükemmel olur ama 60 fps alırsan 75 hz en mantıklı

Düşündüğüm döngünün Amacı önden monitörü almak sonradan kasaya odaklanmak olacaktır. İlginize şimdiden teşekkürler.

Lütfen bu döngüye göre cevaplarınızı alabilirsem sevinirim zaten bende uzun vadede laptop üzerinde kullanmayı düşünmüyorum en fazla 3 ay.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ

Lütfen bu döngüye göre cevaplarınızı alabilirsem sevinirim zaten bende uzun vadede laptop üzerinde kullanmayı düşünmüyorum en fazla 3 ay.
O zaman mantıklı bir yatırım olur işte pc aldığında da tadından yenmez

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
O zaman mantıklı bir yatırım olur işte PC aldığında da tadından yenmez

Aynen bende öyle düşündüm çünkü monitör bile başlı başına 2k masraf kafadan en azından rahat bir döngü kurmak istedim ileriye dönük. Hem kasa iyi olsun hem monitör iyi olsun deyince olay çok farklı yere gidiyor anlık olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,621
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom