Neler Yeni

8. Sınıfım Ve Hiç Okumaya Niyetim Yok

pc ustasi1

80+ Silver
şuan boşanma sürecindeler annemde kalıyorum oda biliyor okumak istemediğimi oda geçmem için çabalıyor ama anladığı için artık okadarda şey değil bu sene bırakıcam yani artık dayanamıyorum okul hayatı beni boğuyor
Peki okulu bırakınca ne işle uğraşacaksın ? bir planın var mı ?

csyr2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cyrs X
doğru meslek lisesine ders çalışmayı sevmiyosan (kendimden biliyom)
direk okuldan derslerden nefret ediyorum sabah kalk git sıkıntı oluyor ve genellikle geç kalıyorum mesela bugün 9:30 10 gibi kalktım gittim yani kalkarken bile sıkıntı yaşıyorum o derece yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki okulu bırakınca ne işle uğraşacaksın ? bir planın var mı ?
tek çarem çalışıp para kazanmak hayatıma devam etmek olucak heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Tarık Emir
aile konusunda şuan boşanma durumu var ora bir tık hayatımı mahvetti onun dışında okula nezaman geç gitsem 1 2 ders geç gitsem derse saygılı bir şekilde giriyorum ama sınıftaki konuştuklarım nedense gülüp duruyor o konuda bir tık sinir ve gereksiz bir his hissediyorum tarif edemem ama nedenini bilmediğim bir şekilde dışlanıyormuş gibi hissediyorum arkadaşlarım var konuşuyorum bir sıkıntı yok ama bazıları işte hep soru soruyolar sen ne yapıcaksın kalıcakmısın diye soruyorlar cevap vermiyorum bi yandan sinir oluyorum bir yandan saçma sapan düşünceler beni boğuyor tek çarem bırakıcam
Aile her şeyi mahveden ve düzelten şey Allah yardımcın olsun benide mahveden o oldu.Dışlanma hissi ise cidden aldırış etme banada yapılan bişey insanlar boş teneke gibidir.İçi boştur ama çok ses çıkarır.Okulu sevmiyorsan bırakabilirsin ama bir kendinle yalnız kalıp ne istediğine karar ver.Bazı kararlardan dönmesi zor olur.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
direk okuldan derslerden nefret ediyorum sabah kalk git sıkıntı oluyor ve genellikle geç kalıyorum mesela bugün 9:30 10 gibi kalktım gittim yani kalkarken bile sıkıntı yaşıyorum o derece yani

Bence oku.
Okumaz isen asgari ücret vb. işe alabilirler diyeceğim de orada bile artık çoğu yerde minimum lise mezunu vb. arıyorlar.
En azından sabredip iyi bir liseye git derim. Diğer türlü pişman olursun.

grasdiyas

80+ Silver

nerde çalışmak istiyorsun meslek bilgin varmı

hem lise diplaması sandığın kadar önemsz değil az kafa patlat kolay zaten

csyr2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
cyrs X
Bence oku.
Okumaz isen asgari ücret vb. işe alabilirler diyeceğim de orada bile artık çoğu yerde minimum lise mezunu vb. arıyorlar.
En azından sabredip iyi bir liseye git derim. Diğer türlü pişman olursun.
liseye geçiyim bari diyorum ama kaldı 2 3 ay devamsızlığım 16 gün oldu müdür yardımcısı geçmem için silecekti ama halen silmedi lgs başvurusu yapmıştım devamsızık sınırı 15 gün benim 16 oldu çoğunlukla geç kaldığım için. Şuan ne yapsam bilemiyorum motivasyonum falanda yok insanlardan geri kalmış gibi hissediyorum

nerde çalışmak istiyorsun meslek bilgin varmı

hem lise diplaması sandığın kadar önemsz değil az kafa patlat kolay zaten
büyük ihtimal eminönünde hamallık yapıp yada dayımlara iş buldurturum kabul eden olursa yaparım iş farketmiyor pek

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İş hayatına girip o zorluğu görünce pişman olucaksın.

grasdiyas

80+ Silver
8. sınıfım son senem o nasıl olucak

geçerim geçmem bilmiyoreum
geçmeye çalış yazın çalış bakalım bi okula şükredeceksin ama paranın tadı güzel gelebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate
Top Bottom