Neler Yeni

8. Sınıfım Ve Hiç Okumaya Niyetim Yok

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
oglum daha yaşın küçük ona bakılırsa bende uyodum derslerden de geçıyordum 90 falan alıyordum hocalar şaşıryodu :D bunları kafaya takma pek hayat amacın yokmuş gibi davranma yani burdaki herkes sana bü öneri çözüm bulmuşlar ama ha yok ben illa sizi dinlemyicem okumam etmem diyoosan otursun 18bin tl asgari ücretini alırsın ne kira ödenir ne ne alışveriş yapılır yani okumak ile okumanın arasında fark hayat

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Hiç değilse liseyi bitir

The GodFather

80+ Silver
kardeşim hiç üniye filan gitme (bence zaman kaybı anadolu lisesi mezunuyum aynı zamanda lisans son sınıftayım) onun yerine meslek lisesine git orda işi yapmaktan zevk aldığın ve anladığın bir bölümü seç ve o dalda kendini geliştir. örnek verecek olursak sanayideki ustaların çoğu lise mezunu bile değil adamların elinde meslek var paraya para demiyorlar. berber bile memurdan daha çok kazanıyor :d benim gittiğim kuaför randevulu çalışıyor bazen randevu bile alamıyorum o derece.

Tavsiye değildir

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Şuan 8. sınıfım ve okumak istemiyorum konularda kafam basmıyor boş gidip boş geliyorum hiçbirşey yazmıyorum derslerde uyuyorum, okulu bırakmayı düşünüyorum ama liseeye geçmezsem bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum kafam bunaldı konulara bakmıyorum bile derslerle alakam kalmadı liseye geçmesem sonradan tekrar okuyabilirmiyim üniversiteye gidebilirmiyim araştırdım ama pek bilgi bulamadım bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum arada herkesden geri kalmış gibi hissediyorum ders çalışmayı deniyorum ama beynim almıyor ne yapabilirim okulu bıraktıktan sonra tekrar okuyabilirmiyim (açıktan değil direk aldırma)
Hiçbir şey yazmıyorum, derslerde uyuyorum ve çalışmıyorum diyorsan konulara kafam basmıyor demen aşırı saçma. Okumazsan bir planın var mı ayrıyetten yoksa ailene yük mü olmayı tercih edeceksin?

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Şuan 8. sınıfım ve okumak istemiyorum konularda kafam basmıyor boş gidip boş geliyorum hiçbirşey yazmıyorum derslerde uyuyorum, okulu bırakmayı düşünüyorum ama liseeye geçmezsem bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum kafam bunaldı konulara bakmıyorum bile derslerle alakam kalmadı liseye geçmesem sonradan tekrar okuyabilirmiyim üniversiteye gidebilirmiyim araştırdım ama pek bilgi bulamadım bir şey kaybedecekmiş gibi hissediyorum arada herkesden geri kalmış gibi hissediyorum ders çalışmayı deniyorum ama beynim almıyor ne yapabilirim okulu bıraktıktan sonra tekrar okuyabilirmiyim (açıktan değil direk aldırma)
Hazır yaşın gençken bir işte özellikle sanayi vesaire alanda kendini geliştirebilirsin ama genede okumanı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,487
Üyeler
167,665
Son üye
emirhanate
Top Bottom