Başarım elde edilebiliyor mu?
Nası yani 8 tl ye ea play mı satıyorlar ,konuyu aç biraz daha
Ben de anlamadım valla steamden 8 TL'ye ea play alınca noluyor, game pass gibi bir şey miNası yani 8 TL ye ea play mı satıyorlar ,konuyu aç biraz daha
Bf1 oynamayanın evinin mahallesine arabistanlı lawrence gelsin
1 aylık üyelik 8 TL 15 Kasım a kadar.Nası yani 8 TL ye ea play mı satıyorlar ,konuyu aç biraz daha
3-5 aylık alamıyozmu1 aylık üyelik 8 TL 15 Kasım a kadar.
Aman hocam,oyun oynamaya yeni başladım.Neler diyorsun?Bf1 oynamayanın evinin mahallesine arabistanlı lawrence gelsin
Yok,tek seferlik.3-5 aylık alamıyozmu
Başta online biraz zorlayabilir. O yüzden 5-10 saat kendine hakim ol. 30tl'ye kaçmaz bu aradaAman hocam,oyun oynamaya yeni başladım.Neler diyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok,tek seferlik.
Uzun süreli oynayasım yok pek.EA play alıp hikayesini oynar azıcık da online takılırım.Başta online biraz zorlayabilir. O yüzden 5-10 saat kendine hakim ol. 30tl'ye kaçmaz bu arada
Hocam online'da mortar Truck oynamak= clash royale'de elektro dev oynamakUzun süreli oynayasım yok pek.EA play alıp hikayesini oynar azıcık da online takılırım.
Valla ne desem boş.Bir yerde falan da izlemedim.COD oynamışlığım var kısa süreliğine küçükken ama bu başka olacak gibi.EA playi de Battlefield için alıyorum.Eğlenirsem indirim bitmeden alırım.Hocam online'da mortar Truck oynamak= clash royale'de elektro dev oynamak
Hikaye olarak fena değil. Yaşanmış kişilerin hikayesini oynamak güzeldi. İtalya ve Arap bölümünü baya sevmiştimValla ne desem boş.Bir yerde falan da izlemedim.COD oynamışlığım var kısa süreliğine küçükken ama bu başka olacak gibi.EA playi de Battlefield için alıyorum.Eğlenirsem indirim bitmeden alırım.