Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
EA Play aktif durumdayken herhangi bir EA Play oyunu satın alırsan ek %10 indirim oluyor. Bi aralar bir bugla bf1 5 liraya alınıyordu. %10 ek indirimi indirimsiz fiyat olan 28 liradan satmıştı o sırada da 33 liraydı. 33 liraya uzun zamandır düşmüyor ben de 70 liraya almıştım. Her türlü parasını hak ediyor. İndirim dönemleri dışında en çok oynanan bf oyunu. Bf1'de çok fazla klan sunucusu olduğundan hile az olsa bile adminler banlıyor. Bf5'te de klan sunucuları var ama onlar günlük gibi kısa süreli olduğundan sayıları baya az çok fazla hile var. 40 saatlik bf5 deneyimimdeki hile sayısı +270 saatlik Bf1'den daha fazla. Vasıta kullanımı ve atmosfer olarak da en iyisi. Bf5 2.dünya savaşı ama ne Rusya ne Normandiya çıkarması var.Ben de bf1 çok istiyorum aradayım. Alırsam ea üzerinden denerim beğenirsem indirime girdiği gibi hemen alırım. İnşallah girer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen alamıyor musun 8 TL'ye anlayamadım.
Evet alamıyorum daha önceden 2 defa almıştım. Almak istesem 40 liraBen de bf1 çok istiyorum aradayım. Alırsam ea üzerinden denerim beğenirsem indirime girdiği gibi hemen alırım. İnşallah girer
Sen alamıyor musun 8 TL'ye anlayamadım.
Şu an indirimde değiller galiba. Yaz indirimi zamanı indirime girse baya iyi olurdu. EA Play aktidken EA Play içindeki tüm oyunlara ek %10 indirim uygulanır.ea play olana battlefielf 1 ve 5 indirimli mi? Bi ara 5 TL ye düşmüştü bf